ЦСКА излиза на терена в Марбея днес, от 17:00 часа,

...
ЦСКА излиза на терена в Марбея днес, от 17:00 часа,
Коментари Харесай

ЦСКА се изправя срещу отбор за $84 млн.

ЦСКА излиза на терена в Марбея през днешния ден, от 17:00 часа, за последната си контрола на испанска земя. Съперник е 13-ият от миналия сезон в китайската Суперлига - Тянджин Теда.

Според " Форбс ", отборът е 8-ият най-скъп клуб в Китай, като е оценен на 84 милиона $. Треньор на Тянджин е Ули Щилике - дълготраен бранител на Реал (Мадрид), Борусия (Мьонхенгладбах) и националния отбор на Федерална Република Германия.

Като футболист германецът свети със своя разсъдък. А триумфите му са впечатляващи - 3 пъти първенец на Германия и Испания, притежател на Купата на УЕФА и с Гладбах, и с Реал, финалист за КЕШ и с двата тима, европейски първенец с Федерална Република Германия и финалист на международното през 1982 година През 1979 година той е част от състава на Реал, който играе против Левски в първия кръг за КЕШ.

 Беневенто с нов опит да притегли Николай Бодуров
Беневенто продължава да упорства за Бодуров

Все още има време за подписване на договорката

Между 2014 и 2017 година Щилике е селекционер на Южна Корея, само че е уволнен предишния юни. Тимът му шокиращо отпада от Катар в квалификациите за мондиала в Русия (2:3).

63-годишният експерт обаче бързо си намира нова работа и през септември поема Тянджин Теда. Той има много положителен резултат, като реализира 5 победи и 2 загуби в 7-те си мача дотук.

В китайския тим има 4-ма чужденци, като звездата е дългогодишният халф на Челси - Джон Оби Микел. Другите са бразилският голаджия Жонатан (топ изпълнител на корейското състезание през 2017 г.), немският халфбек Феликс Бастианс, притеглен от Бохум, и ганайското крило и национал Франк Ачеампонг, взет от Андерлехт.

 Денис Глушаков: Разликите сред ЦСКА (Москва) и ЦСКА от София не са огромни
Капитанът на Спартак (Москва): Разликите сред ЦСКА (Москва) и ЦСКА от София не са огромни

" В един миг не знаех против кой от двата отбора играем "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР