ЦСКА излезе със съобщение на официалния си сайт, адресирано към

...
ЦСКА излезе със съобщение на официалния си сайт, адресирано към
Коментари Харесай

ЦСКА: Майкъле, заповядайте на Армията да творите!

ЦСКА излезе със известие на формалния си уебсайт, адресирано към Георги Илиев-Майкъла.

Ето какво гласи то:

" До господин Георги Илиев, самонарекъл се Майкъла!

Не ви ли омръзна всеки Божи ден да се упражнявате с тегави и повтарящи се до болежка тиради върху вашия ЦСКА?

В тази връзка, Господин самоназвал се и поамериканизиран Майкъле, отчитайки вашата професионална архитектурно-строителна експертиза, мениджърски и управителен опит във финансите и футбола, ние управлението, ви каним да заповядате на Армията и да започнете да творите! Считайте го за публична покана за най-високия управителен пост. Искаме да вложите всичките си умения, усърдие, познания и гений и да поемем дружно към нови необятни небеса. Ако откажете, ще считаме изявите ви в медиите единствено като перманентни злободеяния към нашия популярен клуб.
 ЦСКА няма да отстъпи от поставената цена за Овена пред Ривър
ЦСКА няма да отстъпи от поставената цена за Овена пред Ривър

Ръководството е изрично

Дълбок реверанс от наша страна за всички изстрадали последователи, митове, управление, сегашни играчи и треньори, които в тези тежки за клуба времена демонстрират голяма взаимност и угриженост!

Само на вас обаче, като " най-голямата легенда ", нещо отново не ви е наред. Успокойте се господин Илиев - Майкъла! Най-после ще ви бъде предоставена безвъзмездна карта за ВИП зоната на полуразрушения ни стадион, който вие реконструирахте, с цел да придобие малко европейски тип.

Към легендите и извънземни някогашни играчи като вас - почит! Несъмнено вашите 98 мача за ЦСКА ще останат вечно в спомените на милионите последователи.

P.S - Никой няма право да разяснява надменно и да подценява последователите на ЦСКА, пък даже да се споделя Майкъл. От Иваняне!

От управлението ", гласи известието на клубния уебсайт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР