ЦСКА излезе с официална позиция, подписана от Гриша Ганчев, Юлиян

...
ЦСКА излезе с официална позиция, подписана от Гриша Ганчев, Юлиян
Коментари Харесай

Стоичков подписа остро писмо на ЦСКА срещу управленеца Борислав Бисеров Михайлов

ЦСКА излезе с публична позиция, подписана от Гриша Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков, по отношение на решението на ФИФА да блокира входящите прехвърляния на " армейците ".

От клуба обявиха, че от 5 години водят тежки борби във Международната футболна федерация и КАС с юристите на редица някогашни футболисти, състезавали се за банкрутиралото сдружение. Стойността на предявените искания за компенсации е над 1.5 милиона евро.

ЦСКА загатна, че президентът на БФС Борислав Михайлов е забъркан, тъй като " откогато се върна в дейна роля и власт Борислав Михайлов, всички каузи по тези проблеми са изгубени от ЦСКА ".

" Червеният " клуб зададе и въпроси към спортно-техническо управление, " разрешило да се притеглят сходни знайни и незнайни футболни виртуози " в предишното. Накрая от ЦСКА изрично декларират, че всички дължими суми ще бъдат изплатени.

Ето какво написаха " алените " в формалния си уебсайт:

" Армейци,

Във връзка с решението на КАС и ФИФА да блокира прехвърлянията на ЦСКА Ви осведомяваме за следното:

В последните 5 години армейският клуб водеше тежки борби във ФИФА и КАС с юристите на футболистите Сержиньо Рибейро, Гуидо Ди Вани, Нилсон Барош, Бернардо Тенгариня, Юнес Бенжелюн и сътрудниците Мадам Ба и Хуан Руано. Повечето от Вас, обичащи клуба, даже не се сещат кои са тези лица, нали?

Да, само че цената на делата и предявените искания за компенсации е над 1 500 000 евро!

Интересен е фактът, че тези футболисти и сътрудниците не зачетоха българското законодателство и не потърсиха в открития от закона период дължимото от синдика на сдружението в неплатежоспособност.

Друг забавен факт е, че много идентични каузи, заведени от други футболисти и сътрудници като Иван Боладо, Сивард Спрокел, Хуан Уриарте и т.н, ЦСКА заслужено и законно завоюва правосъдните борби точно в тези упоменати футболни институции.

И забележете! Откакто се върна в дейна роля и власт " управленецът " Борислав Бисеров Михайлов всички останали каузи по същите проблеми бяха изгубени от ЦСКА. Нищо не споделяме, никого не упрекваме, единствено подсещаме тази поредна " случайност ", от която отново пострадал е най-великият български клуб. Но … дано е жив и здрав, без да не помни, че Господ гледа!

За край, драги армейци, дано се запитаме: КОЙ шеф с какви съображения и по каква футболна логичност е подписвал и не е спазвал тези контракти с произлизащите от тях сходни неустойки?

Кое спортно-техническо управление е разрешило да се притеглят сходни знайни и незнайни футболни виртуози, които без една изиграна минута за ЦСКА в този момент да търсят милиони?

Кой в този момент в цялата обстановка се е наредил на опашката, с цел да намаже дебело филията? Това не е въпрос в нараснала трудност… Както се споделя - знаем се…

Парите ще бъдат платени! И нека да са последните източени поради безхаберие и безнаказаност финансови средства от клуба!

С почитание: Христо Стоичков, Юлиян Инджов и Гриша Ганчев "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР