ЦСКА избира между три опции за нов нападател, твърди Тема

...
ЦСКА избира между три опции за нов нападател, твърди Тема
Коментари Харесай

ЦСКА избира между три опции за нов нападател

ЦСКА избира сред три варианти за нов нападател, твърди " Тема Спорт ". Както е известно, алените пробват да привлекат атакуващ футболист до края на трансферния прозорец след продажбата на Дюкенс Назон, напускането на Майкъл Естрада и раздялата с Браян Морено.

В момента единствената опция на завърналия се на " Армията " Фернандо Каранга и колегата му в нахлуване Матиас Фаетон е Данило Асприля, който е доста надалеч от най-хубавите си дни.
 Билетите за Черно море - ЦСКА към този момент са в продажба
Билетите за Черно море - ЦСКА към този момент са в продажба

В мрежата на Ивентим

С оглед лимитираното време, до 29 февруари, алените са погледнали и към родния пазар. Идеята е да се вземе нападател чартърен до края на сезона, с алтернатива за закупуване, който да бъде запаса на Каранга и Фаетон и да свърши работа, в случай че някой от тях бъде осъден или контузен.

Сред обсъжданите разновидности са 24-годишният камерунец с френски паспорт oт Берое Вини Трибуле и 23-годишният французин Юго Комано от Пирин Бл.
 ЦСКА напомни неделните страсти със особено видео
ЦСКА напомни неделните страсти със особено видео

Вижте видеото тук

Последният вкара гола във вратата на Левски преди дни, при загубата с 1:2 на орлетата. Трибуле пък записа цялостен дуел при 0:3 от Славия в " Овча купел ". Преди време към Вини имаше интерес от ФК ЦСКА 1948 и Левски.

Договорът му с Берое е до края на сезона. Комано пък мина в Пирин преди началото на акцията от втородивизионният Дунав Русе, който го взе през лятото на 2022 година от словенския първокласен тогава Табор Сежана.

Червените имат и една алтернатива от чужбина за укрепване на офанзивата. Според осведомени става въпрос за състезател от организацията, която държи правата на Тобиас Хайнц.

В същото време не престават дейностите по започващата реорганизация на стадион " Българска войска ". Проверка на " Тема Спорт " видя, че наред с премахването на седалките е почнало кастренето към оградата в региона, с цел да бъдат сложени винилите. Вчера от седалките е получил и Спортист Драгичево.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР