ЦСКА и Лудогорец се изправят един срещу друг в битка

...
ЦСКА и Лудогорец се изправят един срещу друг в битка
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Лудогорец - ЦСКА 0:0, отмениха гол на шампионите

ЦСКА и Лудогорец се изправят един против различен в борба за Суперкупата на България. Двубоят започва в 20:30 часа, а ще може да я следите с Gong.bg, както и директно в ефира на. Резултатът е 0:0. В 14-ата минута на дуела Пластун вкара топката в мрежата, само че след разглеждане на обстановката с ВАР, попадението беше анулирано.

Нападателят на първенците Клаудиу Кешеру е отвън групата, а в ЦСКА на пейката е Валентин Антов.

Първата сериозна заплаха пристигна пред вратата на ЦСКА. Доминик Янков опита да комбинира със Сотириу, само че офанзивата пропадна във втората минута на дуела. Малко по-късно първенците извършиха корнер отляво, само че защитата на "червените " се оправи. Срещата стартира завладяващо.

В 6-ата минута ЦСКА опита да отвърне на офанзивите на Лудогорец, само че не се получи. Каули стреля от далечна отдалеченост, Бусато можеше да остави топката да излезе в навън, само че мазета в корнер, след който не се получи нищо забавно.

Вилдсхут стреля на два пъти, само че и двата удара се отклониха от бранители на Лудогорец, а това единствено в 7-ата минута на мача.

Лудогорец прати топката в мрежата на Бусато в 14-ата минута на дуела. След центриране от корнер на Десподов, Пластун беше прецизен. Ситуацията беше прегледана и с ВАР за вероятно нарушаване на Пластун при офанзивата на топката и Стоянов го отсъди, откакто персонално прегледа видеото. Резултатът остана 0:0. Това провокира разногласия на терена, само че съдията охлади пристрастеностите с жълти картони.

В 20-ата минута удар на Варела мина настрана от вратата на Кахлина.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР