ЦСКА и Лудогорец обявиха поредните си нови трансфери, привличайки футболисти

...
ЦСКА и Лудогорец обявиха поредните си нови трансфери, привличайки футболисти
Коментари Харесай

ЦСКА и "Лудогорец" привлякоха футболисти от Южна Америка

ЦСКА и " Лудогорец " оповестиха следващите си нови прехвърляния, привличайки футболисти от Южна Америка в редиците си. Червените оповестиха, че към тима се причислява олумбийския атакуващ състезател Марселино Кареасо.

Той идва като заместител на, който е със спрени спортни права за три месеца след позитивна допинг проба. Българският национал занапред, с цел да стане ясно каква ще бъде глобата му.

Марселино Кареасо (22 г.), който е дясно крило, е платен от елитния колумбийски " Онсе Калдас ", където има 138 мача и 19 гола.

" Благодарен съм на Господ за този огромен късмет, който получих. Знам, че съм в огромен клуб и ще дам всичко от себе си за публиката и за треньорите, с цел да продължим победния си ход ", разгласи Кареасо, представен от уеб страницата на алените.

Това е седми нов футболист на " Българска войска ".

В същото време " Лудогорец " заяви за привличането на бранителя Педро Енрике от " Интернасионал ". Той е централен бранител и е на 21 години, а през предишния сезон е играл чартърен в чилийския " Ла Калера ".

Очаква се бразилецът да ускори конкуренцията в отбрана, където " Лудогорец " има проблеми от началото на сезона. Педро Енрике е третият нов състезател от Бразилия, който идва при първенците, откакто през предходната седмица с отбора подписаха.

Преди това 11-кратният първенец взе подписа с Якуб Пьотровски и.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР