ЦСКА и Етър играят при 1:1 в първи двубой за

...
ЦСКА и Етър играят при 1:1 в първи двубой за
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Етър изравни на ЦСКА, Чорбаджийски с греда

ЦСКА и Етър играят при 1:1 в първи дуел за двата отбора от първия кръг на efbet Лига за сезон 2019/2020. Още в 4-ата минута на срещата "червените " откриха от дузпа осъществена от Али Соу в 4-ата минута на срещата. Нарушение на Дюлгеров в наказателното поле против Петър Занев накара съдията Стефан Апостолов да отсъди дузпа. В 57-ата минута Даниел Младенов възвърне равенството.

При първата по-сериозна заплаха към вратата на Етър падна и попадението. В 4-ата минута Али Соу се разписа от дузпа, откакто Петър Занев беше фаулиран от Дюлгеров в наказателното поле и съдията Апостолов отсъди наказателния удар.

Етър отвърна с рискова офанзива в 13-ата минута, когато Даниел Младенов беше оставен без настойчивост, само че не сполучи да изравни резултата. Пет минути по-късно Соу не съумя да удвои преднината на "червените " при преференциална обстановка.

Крум Стоянов и Светослав Ковачев пробваха да матират защитата на "червените " при рискови офанзиви в средата на първото полувреме, само че не им се получи.

Срещата започва в 21:00 часа и ще може да я следите минута по минута на GONG.BG, както и в директно предаване в ефира на DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA.

ЦСКА - Етър 1:1
голмайстор: 1:0 Соу (4-дузпа), 1:1 Даниел Младенов (57)


Съставите на двата тима:

ЦСКА: Черниаускас, Атанасов, Чорбаджийски, Бодуров, Пинто, Кери, Евандро, Занев, Тиаго, Фабрини, Соу

Етър: Иванов, Илиев, Артюнин, Стоянов, Дюлгеров, Станоев, Апостолов, Руменов, Младенов, Ковачев, Боджадж

основен арбитър: Стефан Апостолов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР