ЦСКА и Астана завършиха 0:0 в четвъртата контрола на лидера

...
ЦСКА и Астана завършиха 0:0 в четвъртата контрола на лидера
Коментари Харесай

ЦСКА и Астана се занулиха в Турция

ЦСКА и Астана приключиха 0:0 в четвъртата контрола на водача в шампионата ни по време на подготвителния лагер в Турция. Двата тима имаха положения, които не съумяха да оползотворят. През първата част пък гредата избави " армейците ".

" Червените " стартираха по-уверено срещата и реализираха бърза офанзива, когато Дюкенс Назон проби отдясно, след което опита да откри Туфегджич в наказателното поле, само че бранител на Астана мазета топката.

Астана бе доста близо да поведе в дуела в 12-та минута. Басманов получи подаване и мигновено оптрави удар от сериозна отдалеченост, aла топката нацели дясната греда на вратата на Густаво Бусато.
 Снимка 604079
Източник:

Символичните посетители за повторно бяха лишени от попадение след половин час игра. Абат Аймбетов пое изеждащ пас и стреля, Бусато обаче съумя да реагира. Малко по-късно удар на Куат рикошира в напречната греда.

В 35-та минута Бусато се отличи с добра интервенция, защото излезе навреме и не разреши на противник от непосредствена непосредственост да обстрелва вратата му.

В началото на второто полувреме Аслан Дарабайев пропиля превъзходна опция. Нападателят остана изцяло непокрит на точката на дузпата и опитва да се разпише, само че осъществяването му бе неопределено.
 Снимка 604090
Източник:

" Армейците "  също имаха късмет в 59-та миниута. Един от най-дейните в българския гранд Лазар Туфегджич не съумя да изведе съотборниците си напред в резултата, защото стражът на Астана блокира изстрела му.

В 67-та минута Астана още веднъж показва неефективност. Офанзивният ас на отбора от Казахстан Басманов се измъкна от опеката на бранителите на " алените " и опитва по техничен метод да трансферира Бусато, който за следващ път сподели качествата си.

До края на мача не се стигна до рискови положения и по този начин паритетът бе подпечатан.
 ЦСКА - Астана 0:0 (Развой по минути) онлайн
ЦСКА - Астана 0:0 (Развой по минути)

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР