ЦСКА е в напреднали преговори с бразилския футболист Клейтон, предава

...
ЦСКА е в напреднали преговори с бразилския футболист Клейтон, предава
Коментари Харесай

ЦСКА привлича шампион с Динамо Киев

ЦСКА е в напреднали договаряния с бразилския футболист Клейтон, предава „ Мач Телеграф “. Той е крило и е на 27 години. „ Червените “ остава да показват публична оферта, с цел да бъде финализиран договорката. Всичко по нея е контрактувано.

Фланговият футболист има впечатляваща визитка, като играе за някои от най-големите бразилски тимове – Атлетико Минейро и Коринтианс. Кариерата на Клейтон стартира в отбора на Фигейрензе. От 2016-а до 2020-а година е благосъстоятелност на Атлетико Минейро, само че в този интервал е преотстъпван на Коринтианс, Баия и Васко да Гама. През 2020/2021 е част от Динамо Киев, с който печели дубъл в Украйна.

В момента играе за третодивизонния Сентро Спортиво Алагоано. Клейтон може да играе и на трите позиции в офанзива, което е отлична вест за Саша Илич, който обича футболистите му да бъдат поливалентни. Силният му крайник е десният, като се отличава с добра скорост и техника.

Най-впечатляващото от кариерата на Клейтон е това, че е играл за младежите на Бразилия на Панамериканските игри през 2015-а година. Тогава отборът стига до бронзовите медали, той вкарва 4 гола в 5 срещи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР