ЦСКА е постигнал договорка с Мартин Стойчев за трансфер в

...
ЦСКА е постигнал договорка с Мартин Стойчев за трансфер в
Коментари Харесай

ЦСКА се разбра с Мартин Стойчев, остава Арда да го пусне

ЦСКА е постигнал сделка с Мартин Стойчев за трансфер в клуба, разбра ТОПСПОРТ . Веднага, щом е чул предлагането на " армейците ", младият футболист се е съгласил да играе за тях. Съвсем обикновено, фантазия на всеки надарен състезател е да бъде част от ЦСКА или Левски.

Деснят бек е чартърен в Арда от столичния Септември до края на сезона. ЦСКА желае да го вземе още в този момент, каквото е желанието на самия футболист. Сега топката е в Арда, които би трябвало да създадат жест към Стойчев и да го пуснат. Неведнъж във футбола формата на даден играча спада фрапантно, в случай че не се извърши желанието му и той остане в тима си срещу своята воля.

От ЦСКА са подготвени да платят всички разноски, които Арда е направил за Мартин през пролетния полусезон, дори и повече. " Червените " харесват доста футболиста и са безапелационни, че в негово лице виждат бъдещето на тима. Отделно, ще бъде платена трансферна сума и на Септември, който държи правата му.

20-годишният футболист е съществена част от младежкия ни народен тим в селекцията на Александър Димитров. По мнението на експерти Стойчев е извънреден гений и се отличава с стоманен темперамент и професионализъм.

Той беше желан и от Левски, само че държи да стане част от ЦСКА още в този момент. На всички е ясно, че с изключение на борещ се за купата тим всеки сезон, ЦСКА е и потвърден трамплин за младите играчи към Европа.

Ще създадат ли от Арда жест към Мартин Стойчев, остава да разберем. Потърсихме шефа на кърджалийци Ивайло Петков за коментар по тематиката, само че той не дава отговор на позвъняванията...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР