ЦСКА е на път да нанесе сериозен трансферен удар, който

...
ЦСКА е на път да нанесе сериозен трансферен удар, който
Коментари Харесай

ЦСКА ще направи мощен трансферен удар

ЦСКА е на път да нанесе сериозен трансферен удар, който да носи доста позитиви на клуба в следващте години. Това ще стане с привличането на трима млади нигерийци, които са считани за едни от най-големите гении в родината си. При " армейците " проби към този момент кара 19-годишният флангови футболист Муса Ефрем. Към него обаче скоро може да се причислят негови сънародници, като африканците са били препоръчани на " алените " от български сътрудник.

Първият от тях е 20-годишният Джеймс Моусес, който е юношески национал на страната си и е ляв бек. Вторият е връстникът му Ифеани Давид, който играе като отбранителен халф. Третият е 16-годишният Чарлс Агада. Той е дясно крило, като умее да борави чудесно с топката и с двата крайници.

Тепърва ще стане ясно дали ЦСКА ще утвърди играчите. Те могат да бъдат " дълготрайна инвестиция за бъдещето " и може да бъдат взети за дублиращия състав. А в случай че покажат качества, да бъдат качени при мъжете. Има и вид за преотстъпването им в тим от Втора лига, където да натрупат опит.

Техният съотечественик Ефрем Муса към този момент означи дебютното си попадение с фланелката на ЦСКА. Той стори това с красиво осъществяване за дубъла при загубата с 1:2 от Рилски състезател в сряда. За последно е играл за втородивизионния египетски Салум.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР