ЦСКА допусна загуба по време на подготвителния си лагер в

...
ЦСКА допусна загуба по време на подготвителния си лагер в
Коментари Харесай

ЦСКА загуби третата си контрола на турска земя

ЦСКА позволи загуба по време на подготвителния си лагер в Турция. " Червените " отстъпиха пред австрийския ЛАСК (Линц) с 1:3.

Съставът на Саша Илич сподели много недостатъци в отбрана и безредна игра против третия в австрийското състезание.
 Снимка 603590
Източник:

Това е второ проваляне за " армейците " в Белек откакто на старта отстъпиха пред Санфрече, а по-късно победиха Гурник.
 ЦСКА - ЛАСК (Линц), 1:3, (Развой на срещата по минути) онлайн
ЦСКА - ЛАСК (Линц), 1:3, (Развой на срещата по минути)

Контролата е от 14:00 часа

В днешната среща, австрийците откриха път към мрежата на Бусато посредством Марин Любичич в 3-ата минута, който се озова очи в очи със стража и сред краката му вкара гол, само че при ситуацията бе имало засада и попадението не беше зачетено. Последва напън на австрийците.

В 35-ата минута " алените " сътвориха първата заплаха откакто Шагоян обърна добре топката отляво и откри нахлуващия Де Нойер, който стреля доста рисково, само че топката мина настрана от вратата.

В 39-ата минута ЛАСК поведе. Футболист на противника откри непокрития от към точката на дузпата Роберт Жул и с удар по земя прати топката във вратата на Бусато за 0:1.
 Снимка 603582
Източник:

Минута преди края на полувремето, " алената " отбрана сгреши, Там Накамура откри Усор на празна врата, а нападателят не сгреши за 0:2.
 Снимка 603581
Източник:

В началните минути на втората част, странните отсъждания на съдиите в контролите на ЦСКА продължиха и в тази минута, когато реферът видя нарушаване на Юрген Матей в наказателното поле и отсъди дузпа в интерес на ЛАСК. Томас Гоигингер бе прецизен от бялата точка, с цел да направи резултата типичен.
 Снимка 603576
Източник:

В 72-ата минута, реферът още веднъж сподели бялата точка, този път поради избутване на Мено Кох в наказателното поле. Станислав Шопов извърши тъкмо и понижи за 1:3.

До края на мача не се стигна до нови рискове и по този начин ЛАСК победи.

Следващата контрола на ЦСКА е на 27 януари против Астана.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР