ЦСКА домакинства на Локомотив (Пловдив) в интригуващ двубой от 33-ия

...
ЦСКА домакинства на Локомотив (Пловдив) в интригуващ двубой от 33-ия
Коментари Харесай

Гонитбата с Лудогорец продължава и ЦСКА няма право на грешка срещу смърфовете на Томаш

ЦСКА семейства на Локомотив (Пловдив) в завладяващ дуел от 33-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион " Българска войска " стартира в 21:00ч. и в него " алените " ще преследват наложителен триумф, с който да слагат Лудогорец напрегнат в борбата за купата.

Припомняме, че разликата сред " алените " и Лудогорец е единствено една точка, като в този кръг разградчани гостуват на ФК ЦСКА 1948. Междувременно Локомотив е навън от борбата за европейските клубни шампионати и ще играе единствено за своята чест.
 Брадли Де Нойер претърпя сполучлива интервенция
Брадли Де Нойер претърпя сполучлива интервенция

Предстоят му дълги месеци на възстановяване

При домакините има проблеми с окомплектоването на състава. Нападателят на Браян Морено, отпада от сметките на треньора Саша Илич до края на сезона. Колумбиецът получи травма в региона на коляното през първото полувреме на семейството на Лудогорец в края на април. Тогава той настоя да остане на терена и бе сменен чак в средата на втората част. Състоянието му се е влошило след това и от този момент Морено не се е появявал на терена.

Същото важи и за Жеферсон. Бразилецът получи разтежение през първото полувреме на дербито с Левски в средата на април и от този момент е отвън игра. В избран интервал той възобнови пълноценни тренировки и даже бе в групата за семейството на Лудогорец, само че по-късно още веднъж стартира да се готви самостоятелно. Снощи пък сполучлива интервенция на коляното претърпя Брадли Де Нойер, на който предстоят дълги месеци на възобновяване.
 Забраниха прехвърлянията на клуб от Колумбия поради главен състезател на ЦСКА
Забраниха прехвърлянията на клуб от Колумбия поради главен състезател на ЦСКА

ФИФА спря прехвърлянията на колумбийския Онсе Калдас, който се оказа, че дължи пари на венецуелския Монагас, които съставляват 30% от прехвърлянето на Марселино Кареасо.

Локомотив изключи новото попълнение Денислав Александров от тима поради непрофесионално отношение. С отбора тренира лекуващия до неотдавна контузия Динко Хоркаш.
 Халф загърби Локо (Пд) поради Държавното по конна езда
Халф загърби Локо (Пд) поради Държавното по конна езда

Денислав Александров завърши със " смърфовете "

Двубоят от постоянния сезон сред двата отбора на " Армията " приключи 1:1, като тогава срещата бе белязана от противоречиви съдийски решения.

Главен съдия на срещата е Станимир Тренчев, с помощници Драгомир Милев и Красимир Миланов. За ВАР ще дават отговор Димо Димов и Георги Минев. Делегат на БФС е Кирил Лозанов, а работата на реферите зорко ще следи Ичко Лозев.
 Ас на Локо (Пловдив) пропуща визитата на стадион
Ас на Локо (Пловдив) пропуща визитата на стадион " Българска войска "

Вратарят на тима е контузен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР