ЦСКА би трябвало да ми издигне кандидатурата след всички неща,

...
ЦСКА би трябвало да ми издигне кандидатурата след всички неща,
Коментари Харесай

Борислав Михайлов: След всичко, което съм направил за тях, ЦСКА трябва да ми издигне кандидатурата

ЦСКА би трябвало да ми издигне кандидатурата след всички неща, които съм правил за тях. Това съобщи президентът на БФС Борислав Михайлов след съвещанието на изпълнителния комитет, на което конгресът на организацията беше плануван за 16 февруари.

" Бяхме задоволително корави, изключително аз. Имаше много проблеми - нарушение на разпоредбите на футболния съюз по правилник и наредби. Вадихме тимове, сменихме формата на шампионата - безусловно рестарт, с цел да може дадени тимове да играят в Първа лига ", съобщи президентът на БФС.

" Годината беше добра. Добри мачове на националния тим против противници, които от дълго време не бяхме побеждавали. Добро показване на младежите и юношите. Първенството върви добре, също така футболната централа е в цветущо финансово положение. Четири милиона е преизпълнението на бюджета ", сподели Михайлов.

Президентът на футболния съюз съобщи, че се нервира, когато тематиката за съдиите постоянно излиза на напред във времето. И сподели, че се знае, които трима-четирима дупши въздействат на съдиите в България. " Аз им споделям съдийски мениджъри. Затова търсим също помощта на страната, има си способи да бъдат прихванати. "

" Съдията, който свири ЦСКА – " Лудогорец ", е топ съдията на УЕФА. След като от топ съдията и двата тима са недоволни или той не се е справил, или се оправдават със съдиите. Но нито аз, нито моите сътрудници, нито шефът на съдиите им влияем. В съдийството влагаме доста старания, имаме и съветник от чужбина, който е в топ 3 от някогашните съдии в Европа. Всичко наподобява добре, а внезапно нещо стартира да куца. Всеки приказва за съдийството. Мен ме нервира и надлежно хората, тъй като аз нямам нищо общо със съдийството, а единствено оказвам помощ за развиването му. А и публицистите, които разясняват мачовете - те не приказват за тактичност, за играчи и треньори, а от първата минута стартират да приказват дали тъчът е неверен или не е. За футбол не се приказва ", уточни Михайлов.

Според него казусът с футболното безчинство може да се управлява единствено благодарение на страната. " Без полиция на стадионите няма по какъв начин да стане. Когато има ентусиасти от този жанр, явно не всяват почит. България е една от дребното страни в Европа, в които има закон за футболните безчинство. Всички ги знаят кои са. Просто законът би трябвало да се извършва. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР