ЦСКА 1948 се похвали с четири повиквателни за младежкия и

...
ЦСКА 1948 се похвали с четири повиквателни за младежкия и
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 се похвали с четирима национали

ЦСКА 1948 се похвали с четири повиквателни за младежкия и юношеския народен тим на България. Ето какво пишат алените:

" Стоян Стоичков ще се включи за първи път в редиците на младежите на България, като халфът на „ армейците “ ще вземе присъединяване в подготвителен лагер и два другарски мача. Отборът на селекционера Александър Димитров ще се изправи против Унгария на 23 септември и против Сърбия на 27 септември. Дотук Стоичков има опит в юношеските национални тимове, като е получвал повиквателни и за България U19.

Бранителите Теодор Иванов, Росен Божинов и Николай Желязков от своя страна за следващ път са измежду избраниците на наставника на юношеския народен тим до 19 години - Ангел Стойков. “Лъвовете “ ще проведат подготвителен лагер и ще влязат в три квалификационни борби за класиране на Европейското състезание – против Азербайджан на 21 септември, против Люксембург на 24 септември и против Турция на 27 септември.

Стоичков, Иванов, Божинов и Желязков са част от дублиращия отбор на ЦСКА във Втора лига със старши треньор армейската легенда Валентин Илиев. От началото на сезона Стоян Стоичков има 4 мача за втория състав на ЦСКА за състезание, както и два дуела за първия отбор, воден от Ел Голеадор – Любослав Пенев, в efbet Лига.

Николай Желязков пък към този момент е записал пет дуела за дубъла на „ алените “ от началото на акцията, до момента в който Теодор Иванов и Росен Божинов имат по една среща за втория тим на ЦСКА.

Пожелаваме триумф на националите ни! Напред, армейски лъвове! "

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР