ЦСКА 1948 се подсили с вратаря Иван Караджов. Днес националът

...
ЦСКА 1948 се подсили с вратаря Иван Караджов. Днес националът
Коментари Харесай

ТРАНСФЕРЕН УДАР: ЦСКА 1948 подписа с национален вратар

ЦСКА 1948 се укрепи с вратаря Иван Караджов. Днес националът разтрогна контракта си с Арда и парафира с алените като свободен сътрудник.

" Новото попълнение на ЦСКА изрази упоритост и задоволство, откакто публично се причисли към отбора, воден от старши треньора Николай Киров, под чиито директиви към този момент е играл в Арда.

Юноша на ЦСКА, Караджов безспорно е познато име за армейските почитатели. Той записва над 50 мача с фланелката на алените сред 2007 и 2011 година В този интервал вратарят освен прави скъпите си първи стъпки в професионалния футбол, само че и съумява да завоюва с армейците Купата на България през 2011 година и два пъти Суперкупата на България - през 2008 и 2011 година

В кариерата си е обличал още екипите на Рилски състезател, Локомотив (Пловдив), Славия, Берое, Верея, беларуския Шахтьор Солигорск и Арда. С тези отбори Караджов реализира още триумфи, като печели Купата и Суперкупата на България с Берое през 2013 година, а с Арда (Кърджали) под наставленията на Николай Киров се окичва със сребърен орден от шампионата за Купата на България през 2021 година и играе в квалификационните кръгове на Лигата на конференциите със сините.

Иван Караджов е и един от главните избори на селекционера Ясен Петров под рамката на националния тим на България, като за последно опитният вратар пази за " лъвовете " в гостуването на Швейцария през ноември в международна подготовка. ЦСКА приветства Караджов назад вкъщи и му пожелава доста здраве, шанс и нови триумфи с армейската фланелка! Добре пристигнал! ", написаха от клуба.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР