ЦСКА 1948 привлече официално национала Радослав Кирилов след трансфер от

...
ЦСКА 1948 привлече официално национала Радослав Кирилов след трансфер от
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 привлече национала Радослав Кирилов

ЦСКА 1948 притегли публично национала Радослав Кирилов след трансфер от столичния Славия, където крилото носеше капитанската лента на отбора.
Прочетете още
Кирилов подписа тригодишен контракт с новия си клуб и се причисли към тренировките на тима още през днешния ден.

30-годишният флангови играч ще играе в ЦСКА 1948 с номер 99. 

Кирилов може да играе на няколко позиции - ляво и дясно крило, както и нападателен халф. От 2019 година насам той записа 110 публични мача с екипа на Славия, в които означи 23 гола, асистира 21 пъти и се наложи като водач на " белите ". В кариерата си е играл още за родните Пирин (Благоевград) и Берое, както и за италианските Киево (Верона), Римини, Лумедзание, Карпи, Венеция, Кремонезе, Зюдтирол и Песаро.

Именно в Италия прекарва и огромна част от юношеските си години, откакто прави първите си стъпки на терена в школата на Септември (Симитли), а след това от 2003 година натрупа скъп опит зад граница в академиите на Ричоне, Римини и Киево. Дебютира в мъжкия футбол с екипа на Римини през сезон 2009/10.

Играл е за другите юношеските обединения на националния тим на България, като има и 16 мача и 4 гола за младежкия състав на " лъвовете ", както и 7 дуела и 1 попадение за представителния отбор.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР