ЦСКА 1948 приема тима на Спартак (Варна) в среща от

...
ЦСКА 1948 приема тима на Спартак (Варна) в среща от
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 атакува върха с мач срещу последния

ЦСКА 1948 приема отбора на Спартак (Варна) в среща от 14-ия кръг на efbet Лига. Мачът в Бистрица стартира в 18:15ч. и ще опълчи втория във краткотрайното класиране на шампионата против последния. 

Правещият отличен сезон досега отбор на ЦСКА 1948 ще преследва наложителен триумф против очевидно по-неконкурентоспособния тим на Спартак, с цел да се завърне на върха. Гостите от Варна обаче също се нуждаят от точки, с цел да се измъкнат от дъното на таблицата, като при триумф през днешния ден те ще се изравнят по точки с Пирин (Благоевград). 

В предходния кръг ЦСКА 1948 одобри другия варненски отбор – Черно море. Мачът сред двата отбора приключи при нулево тъждество. Спартак (Варна) пък одобри Локомотив (Пловдив) на „ Коритото “, като дуелът приключи с триумф за пловдивчани с 2:0.

И от ЦСКА 1948, и от Спартак показаха недоволството си от съдийството и използването на ВАР досега през сезона, като варненци даже подадоха тъжба.

ЦСКА 1948 - СПАРТАК (ВАРНА)

Вероятни сформира:

ЦСКА 1948 (4-2-3-1): Наумов; Фуртадо, С. Петров, Елитон, Джонатан; Даскалов, Умарбаев; Г. Русев, Чочев, Р. Кирилов; Сердюк
Старши треньор: Л. Пенев

СПАРТАК Външно наблюдение (3-4-3): Дичевски; Моура, Димов, Менди; Мехмед, Васев, Климентов, Митев; Ивей, Баланюк, З. Димитров
Старши треньор: Т. Киселичков

СЪДИЯ: Владимир Вълков
СТАДИОН: " Витоша ", Бистрица
НАЧАЛО: 18:15 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР