ЦСКА 1948 посреща Пирин в мач от 17-ия кръг на

...
ЦСКА 1948 посреща Пирин в мач от 17-ия кръг на
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 излиза за убедителна победа срещу Пирин

ЦСКА 1948 посреща Пирин в мач от 17-ия кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 15:00 и може да я наблюдавате онлайн по DIEMA SPORT.

" Червените " са в серия от 7 мача без проваляне в шампионата, като обаче има само една победа в последните три срещи. Домакинската форма на ЦСКА 1948 е феноменална, защото тимът има едвам едно проваляне през календарната 2022 година - 26 февруари с 2:0 от Левски. Атанас Колев още веднъж ще е в борбата за титулярното място, откакто нападателят имаше проблеми с травма в глезена. ЦСКА 1948 има компликации през годините пред гола против Пирин, само че се чака през днешния ден " алените " да търсят безапелационна победа.

Ботев Враца е в извънредно тежка обстановка, откакто е на предпоследна позиция с актив от 9 точки в 16 мача. " Орлетата " към момента нямат победа като посетител през сезона, а и имат най-ниско резултатното нахлуване - 9 гола. Отборът от Враца няма победа в шампионата към този момент от 7 мача. Петър Занев е изписан от болничното заведение след мозъчното разтърсване, а Янко Георгиев е навън до края на годината. Преслав Йорданав, Красимир Станоев и Велев са покрай завръщане, само че и те няма да са разполагаем на треньора. Дюлгеров и Бенгюзов се завръщат след изтърпени санкции.

ЦСКА 1948 ще преследва успеха, само че Ботев Враца ще опита да ги изненада в София и да си тръгне с трите точки. Какво ще се случи, ще разберем от 15:00 часа, когато двата тима се изправят един против различен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР