ЦСКА 1948 остана без пресаташе. Това става ясно от публикация

...
ЦСКА 1948 остана без пресаташе. Това става ясно от публикация
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 остана без пресаташе

ЦСКА 1948 остана без пресаташе. Това излиза наяве от обява във " Facebook " на Деян Спасов, който изпълняваше тази функционалност в софийския клуб през последните две години и половина. За момента не е ясно кой ще наследи Спасов на овакантената позиция. 

" Два сезона и половина в efbet Лига и Купата на България. Работа със старши треньори като Красимир Балъков, Любослав Пенев, Николай Киров, Тодор Янчев. Преминаване през няколко основни обстановки, свързани с имиджа на клуба. Десетки изявленията и стотици текстови и видео материали за уеб страницата и страниците на тима в обществените мрежи. Организация на събития и медийни интензивности. Работа с представителите на най-реномираните медии в България. 6 отразени подготвителни интервала на отбора. Няколко скъпи другарства. Стотици хубави моменти. 

Няма по какъв начин да опиша всичко, което с управлението, маркетинг екипа, треньорския щаб и футболистите преживяхме дружно. Живях и се трудих с цялото си сърце, тъй като за мен работа във футбола постоянно е била сбъдната фантазия. Вярвам, че занапред следва най-хубавото. Желая триумф на всички в клуба и благодаря за шанса, доверието и незабравимата взаимна работа! Само напред ", написа Деян Спасов в обществената мрежа.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР