ЦСКА 1948 официално обяви Тодор Янчев като нов старши треньор

...
ЦСКА 1948 официално обяви Тодор Янчев като нов старши треньор
Коментари Харесай

Тодор Янчев е новият треньор на ЦСКА 1948

ЦСКА 1948 публично разгласи Тодор Янчев като нов старши треньор на тима. Това ще бъде първи първокласен тим, който някогашният халф ще води.

По схемата, по която Любослав Пенев бе обявен за нов старши треньор, ЦСКА 1948 анонсира по-рано, че точно Тодор Янчев ще бъде новият ментор на тима. Във вторник Спортист Своге публично разгласи, че той няма да бъде повече старши треньор на " шоколадите ", макар че беше показан на 4 декември.

Ето какво написаха ЦСКА 1948:

" Легендарният капитан на ЦСКА от близкото минало – Тодор Янчев, се завръща вкъщи! Дългогодишният водач на " армейците " одобри предизвикването да застане отпред на тима като старши треньор. Янчев организира финални диалози с управлението на ЦСКА и подписа контракта си в клубния офис, като той и неговият треньорски щаб ще управляват отбора на " алените " още от първото подготвително занятие за новата година.Предстои наставникът да организира и зимен предварителен лагер със състава, с цел да го приготви по най-хубавия метод за идните борби от efbet Лига и шампионата за Купата на България през пролетния полусезон ".

" За 46-годишния експерт това ще бъде първият първокласен отбор, който ще управлява като старши треньор. Досега той е бил отпред на Царско село, София 2010 и за малко на Спортист (Своге). Бил е и помощник-треньор в ЦСКА и в казахстанския Кайсар. В кариерата си като помощник-треньор е работил в екип със старши треньор Стойчо Младенов, като двете армейски митове още веднъж ще имат опция да си партнират – Янчев като старши треньор на ЦСКА, а Младенов в ролята си на действен шеф на клуба. Спортен шеф на " армейците " пък е някогашният съотборник на Янчев в ЦСКА - Кирил Котев ".

" Тодор Янчев има над 380 мача във всички шампионати с алената фланелка, в които отбелязва над 30 гола. Играе на позицията отбранителен полузащитник, като се трансформира в любим на почитателите със своите лидерски качества, борбеност, себераздаване и принадлежност към алената концепция. Дълги години носи капитанската лента на ЦСКА, а в евротурнирите с армейската фланелка изиграва 42 мача, което е безспорен връх в алената история. Полузащитникът е троент първенец на България с ЦСКА, както и еднократен притежател на Купата и повторен на Суперкупата на страната. В кариерата си е носил още екипите на родните Нефтохимик и Славия, на турския Трабзонспор, на гръцкия Калитеа и на датския Рандерс. Има и 17 мача за националния тим на България. Всички в клуба приветстваме назад вкъщи огромния ни капитан – Тодор Янчев! Добре пристигнал! Успех! ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР