Свалиха машинист от локомотив, заради управление на влак по линията

...
Свалиха машинист от локомотив, заради управление на влак по линията
Коментари Харесай

Машинист е отстранен от работа след положителен полеви тест за наркотици

Свалиха ватман от локомотив, поради ръководство на трен по линията София – Драгоман след приложимост на опиати, заяви Нова тв. Резултатите от полеви тест се оказали в началото позитивни.

„ Претърпях произшествие след спирка „ Връбница ” към спирка „ Обеля ”. Подадох звуков сигнал, откакто видях че индивидът очевадно има някакъв проблем. Натиснах неочакваната спирачка и стопирах, само че индивидът попадна под влака и го ударих. Доколкото разбрах индивидът е бил жив след конфликта. След това изпаднал в кома. Аз персонално се обадих на Спешна помощ ”, споделя Людмил Илиев.

При идването на органите на Министерство на вътрешните работи на мястото на произшествието – тестът за алкохол на Илиев се оказала негативна. Но пробата за опиати отчел съществуването на канабис.

„ Аз персонално не съм употребявал в никакъв случай в живота си опиати и не знам какво съставляват. Отгледал съм самичък децата си – какъв образец бил могъл да им дам, в случай че използвам опиати ”, изясни той. Мъжът изпаднал в потрес и се оказал на улицата, и без работа.


 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР