ЦСКА 1948 обяви овакантяването на треньорския пост. Вчера Любо Пенев

...
ЦСКА 1948 обяви овакантяването на треньорския пост. Вчера Любо Пенев
Коментари Харесай

ЦСКА 1948: Любо Пенев еднолично реши да си тръгне

ЦСКА 1948 разгласи овакантяването на треньорския пост. Вчера Любо Пенев напусна клуба. Той разгласи, че това става поради смяна на ръководството в спортно-техническата част.

От клуба, играещ домакинските си мачове в Бистрица, написаха:

" Решението е взето еднолично от наставника, като то беше официализирано на среща с управлението в събота. Клубът ни показва признателност за положителните резултати, реализирани от тима, обявиха от ЦСКА 1948.

Пенев извезе отбора до трето място след първия дял на сезона, записвайки 10 победи, шест равенства и единствено две провали. Сред тези резултати са триумф още в първия кръг над безконечния противник " Левски " и две ремита против първенеца на България " Лудогорец ". Като старши треньор Пенев доближи със състава и до четвъртфиналната фаза в шампионата за Купата на България.

Всички в ЦСКА благодарим на Любослав Пенев за високия професионализъм, демонстриран във всеки мач и всяка подготовка през общия ни път дотук. Понякога визиите за развиване могат да се разминат, което никога не омаловажава постигнатото до момента. Под управлението на Пенев „ алените “ се потвърдиха като един от най-силните тимове в родното състезание и впечатлиха с атрактивен и съвременен футбол.

Наставникът напуща ЦСКА дружно с треньорския си екип, с който се причисли към клуба през тази пролет, както и със спортния шеф Радослав Здравков и основния селекционер Методи Томанов.

Вратите на ЦСКА остават отворени за всички " червени " митове, а клубът продължава да се развива в посоката, по която върви самоуверено от първия си ден ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР