ЦСКА 1948 направи страхотно второ полувреме и надви Локомотив Пловдив

...
ЦСКА 1948 направи страхотно второ полувреме и надви Локомотив Пловдив
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 на върха след бой над Локо 3:1

ЦСКА 1948 направи ужасно второ полувреме и надделя Локомотив Пловдив с резултат 3:1 в мач от 12-ия кръг на efbet Лига.

Ивайло Чочев откри в 52-а минута, само че единствено 6 минути по-късно с изравнителен гол се регистрира Преслав Боруков.

Джонатан Перейра още веднъж възвърне задатъка на „ алените “ в 67-а минута.

В 84-а минута Чочев реши всичко, с цел да откаже пловдивчани.

В дебютните 15-20 минути възможностите пред двете порти липсваха, само че смърфовете изглеждаха като надалеч по-активния и търсещия гола отбор. В тези минути доминираха ъглови удари пред вратата на Наумов, с който той и бранителите се оправиха на равнище.

В 28-а минута пристигна първият сериозен късмет за домакините. След странично мятане Боруков смъкна към Витанов в накзателното поле, само че неговият удар беше избавен от Наумов. Добавката на Илиев също беше отразена.

В 32-а минута и гостите имаха опция. Чочев се оказа на стрелкова позиция в наказателното поле на Локо, само че не улучи вратата на Хоркаш. В 39-а минута Александър Колев излезе зад тила на защитата на домакините, само че беше натиснат от противник и загуби надзор върху топката, преди да нанесе удар.

Три минути преди края на полувремето „ алените “ пропуснаха голямо състояние. След центриране Динко Хоркаш изпусна топката, само че от към 15 метра Чочев пропусна превъзходен късмет.

В добавеното време столичани бяха попарени. След следващата добра офанзива на „ алените “, Георги Русев взе топката от краката на Ивайло Чочев, а той осъществя за 1:0. След интервенция на ВАР обаче се оказа, че крилото е бил в засада в хода на офанзивата.

Две минути след рестарта на мача пристигна следващ късмет за столичани. След ъглов удар Хелитон Джордж надскочи всички в наказателното поле на Локо, само че ударът му мина настрана.

В 52-а минута, въпреки всичко, „ алените “ съумяха да вземат задатък. След центриране в наказателното поле Ивайло Чочев овладя на гърди, смъкна и съумя да разстреля Хоркаш за 1:0.

В 67-а минута воденият от Любо Пенев тим съумя още веднъж да вземе преднина. След постепенна офанзива Ивайло Чочев насочи брилянтен пас на задната греда, където Джонатан Перейра засече по съвършен метод.

Шест минути преди края на мача гостите означиха и трети. Джонатан Перейра пласира следващото си отлично центриране в наказателното поле, а Ивайло Чочев се оправи по съвършен метод, с цел да матира Хоркаш за 3:1.

Източник: Гонг.бг
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР