ЦСКА 1948 излиза срещу Черно море в късния двубой от

...
ЦСКА 1948 излиза срещу Черно море в късния двубой от
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 ще брани върха в класирането срещу коравия Черно море

ЦСКА 1948 излиза против Черно море в късния дуел от efbet Лига през днешния ден. Началният съдийски сигнал на Георги Димитров ще прозвучи в 20:15 часа на стадиона в Бистрица. При победа футболистите на Любослав Пенев ще продължат да държат първото място в класирането, като през вчерашния ден Ел Голеадор похвали своите момчета за представянето им дотук в шампионата. Същевременно наставникът на гостите Илиан Илиев се завръща на скамейката на " моряците ", след наказването, което получи от Българския футболен съюз след срещата със Септември (София).

В състава на ЦСКА 1948 няма съществени кадрови проблеми, като голмайсторът на тима Ивайло Чочев още веднъж ще поведе своите, както го прави от началото на сезона. До момента някогашната звезда на Палермо има 12 попадения на сметката си в шампионата, което отрежда на отбранителния халф първа позиция при реализаторите у нас. В предходния кръг Чочев блесна с два гола и асистенция против Локомотив (Пловдив) на " Лаута ", като сигурно младият баща желае да посвети още попадения на дъщеричката си.

Друго острие на " алените " - крилото Марио Топузов, също е в чудесно въодушевление, откакто преди няколко дни получи премия от почитателите на отбора за най-хубав футболист на ЦСКА 1948 за месец септември. Иначе на линия в състава на Пенев са и всички останали звезди - Даниел Наумов, Георги Русев, Радослав Кирилов, Александър Колев, Евгений Сердюк и така нататък, като последният може да получи опция да се потвърди против някогашните си съотборници от варненския квартал " Чайка ".

За срещата в Бистрица наставникът на Морето Илиан Илиев, който изтърпя трите мача наказване, наложенo му от БФС, няма да може да разчита на няколко от бойците си. Аут за дуела с " алените " е капитанът на варненци Даниел Димов, който се възвръща от интервенция. Извън сметките на тогавашната звезда на Бенфика е и атакуващият халф Лъчезар Йорданов, който лекува травма. Срещата пропущат още Мазир Сула и Исмаил Иса. Черно море е с мач по-малко по отношение на ЦСКА 1948, като при победа на " моряците " тази вечер, хората на Илиев ще се приближат на точка от " алените ".

ЦСКА 1948 - Черно море

Вероятни сформира:

ЦСКА 1948: Наумов, Фуртадо, Петров, Елитон, Джонатан, Чочев, Охене, Русев, Кирилов, Октавио, Сердюк

Черно море: Георгиев, Попов, Атанасов, Босанчич, Мимито, Панайотов, Баншаа, Златев, Кета, Курьор
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР