ЦСКА 1948 и Пирин (Благоевград) се изправят един срещу друг

...
ЦСКА 1948 и Пирин (Благоевград) се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 ще загрява за Лудогорец със сблъсък срещу Пирин

ЦСКА 1948 и Пирин (Благоевград) се изправят един против различен в дуел от 17-ия кръг на efbet Лига. Двата отбора ще премерят сили през днешния ден от 15:00 часа на стадиона в Бистрица. Главен арбитър на мача ще бъде Васимир Ел-Хатиб.

“Червените ” към този момент се намират на третото място в класирането и при възможна победа през днешния ден биха се изравнили по точки с втория Лудогорец. Двата отбора се изправят един против различен в идващия кръг, като този иден дуел може да се окаже основен за челните места. 

Предвид положителната форма, която поддържат от началото на сезона, може да се каже, че момчетата на Любо Пенев забуксуваха в последните мачове и имат 3 равенства в последните си 4 дуела. Все отново обаче към този момент 6 срещи ЦСКА 1948 няма загуба и ще се надява да продължи тази серия и през днешния ден.

В последния дуел столичани направиха нулево тъждество с Левски на “Герена ”, а преди този момент приключиха 1:1 със Славия. За днешния дуел наставникът Любослав Пенев разкри, че няма кадрови проблеми и всички са на линия за борбата с “орлетата ”.
10  Славия - ЦСКА 1948
Пирин от своя страна към момента преследва втората си победа от началото на акцията. Вече в 16 мача благоевградчани са спечелили единствено 1 път три точки, като на сметката си имат и 6 равенства. Освен това Пирин продължава да бъде и тимът с минимум маркирани голове в efbet Лига - единствено 9 от началото на сезона.

Наскоро отпред на отбора застана Христо Янев, който дебютира с тъждество в последния кръг против Локомотив (Пловдив) и съумя да прекъсне серията от две следващи загуби на “орлетата ”. За днешния дуел старши треньорът ще може да разчита на Александър Дюлгеров и Венцислав Бенгюзов, които се завръщат след изтърпяно наказване.
 Христо Янев: Желанието и себераздаването постоянно са в основата на едно положително показване Христо Янев: Желанието и себераздаването постоянно са в основата на едно положително показване
Последният дуел сред двата отбора беше при започване на този сезон и приключи 1:1 в Благоевград. През предходната година ЦСКА 1948 и Пирин играха три пъти между тях, като “червените ” завоюваха двете си семейства (3:0 и 1:0), а Пирин сграбчи трите точки вкъщи (4:1).

ЦСКА 1948 - ПИРИН 

Вероятни сформира:

СЪДИЯ: Васимир Ел-Хатиб
СТАДИОН : " Витоша ", Бистрица
НАЧАЛО: 15:00 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР