ЦСКА 1948 и Апоел Никозия не успяха да намерят пътя

...
ЦСКА 1948 и Апоел Никозия не успяха да намерят пътя
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Апоел не се победиха при официалното представяне на червените

ЦСКА 1948 и Апоел Никозия не съумяха да намерят пътя към гола, завършвайки при резултат 0:0 в последната контрола за " алените " от предсезонната подготовка. Момчетата на Любо Пенев удариха греда през втората част, само че хиксът, в последна сметка, беше законосъобразен.

Мачът стартира с късмет за домакините още в третата минута. Георги Русев беше изведен в наказателното поле, само че рисковото му подаване не беше засечено от нито един състезател в " алено " в наказателното поле.

Няколко минути по-късно Симеон Петров падна на тревата след тежък конфликт с неприятелски състезател, само че в последна сметка съумя да продължи дуела.

В 16-а минута Карлос Охене опитва удар от отдалеченост, който обаче беше блокиран в ъглов удар.

В 29-ата минута на мача Даниел Наумов трябваше да се намесва, откакто Канте Диавара излезе самичък против него. Вратарят се оказа на по-добра позиция и избави. В 33-та минута Октавио стреля с глава, само че стражът на Апоел се оправи.

Джонатан също опитва шанса си в 38-а минута, само че неопределено. През втората част темпото по никакъв метод не се подвигна, а головите положения понижиха в допълнение. В 69-а минута Старгос открадна топката по крилото и стреля в близкия ъгъл на Наумов, който се намеси без проблеми.

В 72-та минута пристигна и най-чистият късмет за домакините. След центриране отляво на Стоичков централният защитник Цонков се оказа на чиста позиция, само че ударът му срещна горната греда на вратата на Апоел.

В идващите минути последваха поредност от блокирани изстрели, без някой да може да записва съществени положения. В 84-а минута Вит Белец се наложи да се намесва при удар на Енрике Рафаел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР