ЦСКА 1948 гостува на 191 ОУ Отец Паисий“ в Железница!

...
ЦСКА 1948 гостува на 191 ОУ Отец Паисий“ в Железница!
Коментари Харесай

Скандирания „ЦСКА, ЦСКА!“ огласиха 191 ОУ в Железница

ЦСКА 1948 гостува на 191 ОУ „ Отец Паисий “ в Железница! Бранителят на „ армейците “ Лазар Марин посети учениците дружно с талисмана на тима и екипа на клуба!

" Събитието беше изпълнено с игри, песни и дарове, а блещукащите щастливи детски очи ни потвърдиха за следващ път, че единствено сходни начинания могат да възпламенят у хлапетата обич към футбола! Скандирания: „ ЦСКА, ЦСКА! “ огласиха учебния двор от момента, в който стъпихме в него.

Лазар Марин се включи на драго сърце в щафетните надпревари, където наедно с малчуганите трябваше да показва скорост и сръчност! Талисманът ни – лъвчето „ Арми “, пък беше посрещнат с мощни крясъци, купища обятия и няколко поддръпвания на опашката отстрана на по-палавите възпитаници. Всички деца получиха особено готови пакети от клуба, включващи тетрадка, стикери, химикал, ключодържател и шапка на ЦСКА.

Да си вземеш картичка с подпис персонално от професионален футболист пък беше опция, която никой не пропусна! Всеки възпитаник получи от Лазар Марин и покана за дете и родител за идното домакинство на ЦСКА против Арда от 31-ия кръг на efbet Лига в петък (13.05) от 17.30 ч. на стадион „ Витоша “.

Двубоят е пети за „ алените “ от плейофната фаза на шампионата и извънредно значим в борбата за седмото място, даващо право на бараж за класиране в предварителните кръгове на Лигата на конференциите.

Събитието ни в 191 ОУ „ Отец Паисий “ в Железница по традиция приключи с обща фотография, за която децата гордо позираха един до друг с Марин и Арми!

Изказваме откровени благодарности към учителите и управлението на 191 ОУ „ Отец Паисий “ за топлото посрещане!

Това е четвъртото учебно заведение, на което ЦСКА гостува през този сезон след Центъра за специфична просветителна поддръжка " Едуард Сеген " в Надежда, 105 СУ „ Атанас Далчев “ в Дианабад и 10 СУ „ Теодор Траянов “ в Младост 1 ", написа уеб сайтът на " алените ".

фотография: cska1948.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР