ЦСКА 1948 е напът да се превърне в сериозен конкурент

...
ЦСКА 1948 е напът да се превърне в сериозен конкурент
Коментари Харесай

„Майкъла“: Ако Найденови вземат и Стойчо Младенов, това ще е „Голям шлем“ за тях

ЦСКА 1948 е напът да се трансформира в сериозен съперник за челните места, откакто за старши-треньор бе назначен Любослав Пенев. Има и клюки, че Стойчо Младенов също може да стане част от управителните органи в клуба на братя Найденови. Георги Илиев даже дефинира нещо сходно на „ Голям шлем “.

„ Ако и Стойчо Младенов стартира в ЦСКА 1948, това ще е „ Голям шлем “! Найденови няма да сбъркат със Стойчо - той е експерт и сигурно би оказал помощ на клуба “, сподели „ Майкъла “ пред Sportal.

Той също по този начин разкритикува Гриша Ганчев задето прогони голяма част от легендите на „ алените “, които след това откриха кей в 1948. Там започнаха работа още Валентин Илиев, Ради Здравков, Спас Джевизов и Методи Томанов.

„ Братя Найденови са големи „ цесекари “ - чест им прави, че дават късмет на тези момчета да работят. Познавам Цветомир и Боян от дребни, както и татко им - също цесекар и страховит човек “, сподели още Илиев.

„ Майкъла “ предвижда, че ЦСКА 1948 има действителен късмет, да се намеси в битката за топ 3, в случай че през лятото бъдат привлечени задоволително класни футболисти, които „ Ел Голеадор “ да употребява. За него обаче Лудогорец още веднъж ще е непреклонен на първото място.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР