ЦСКА – София посреща Ботев (Пловдив) в един от най-интригуващите

...
ЦСКА – София посреща Ботев (Пловдив) в един от най-интригуващите
Коментари Харесай

ЦСКА Сф – Ботев Пд е дербито днес

ЦСКА – София посреща Ботев (Пловдив) в един от най-интригуващите дуели от 25-ия кръг в първа футболна лига. Дербито е от 17 часа и 45 минути и ще бъде излъчено директно по стратегия „ Хоризонт “ и радио „ Пловдив “ на БНР. Съдия на мача ще е Ивайло Стоянов. Домакините са трети в класирането с 51 точки, до момента в който „ жълто-черните ” заемат 9-а позиция със своите 33 пункта.
Днешният конфликт е първият от пролетната трилогия сред двата тима. В рамките на идващия месец и половина ЦСКА – София и Ботев (Пд) ще се срещнат още два пъти, защото жребият за Купата отреди да се изправят един против различен на полуфинал.
ЦСКА – София ще бъде без контузените Тобиас Хайнц и Юрген Матай, а до последно под въпрос за дуела ще бъдат Мартин Стойчев и Емануел Шакич. Очаква се в стартовия състав да се завърне Иван Турицов, който пропусна последните два мача на столичани поради травма.
Тибо Вион и Амос Юга „ висят “ с по осем жълти картона и при още един ще бъдат лишени от спортни права за две срещи.
В лагера на гостите също има проблеми. Йонас Там и Константинос Балоянис са осъдени, защото при загубата от Лудогорец получиха петото си публично предизвестие през сезона. „ Канарчетата “ вършат всичко допустимо да вдигнат бранителя Антоан Конте за тежкото посещение в София.
Добрата вест за Керкез е, че ще може да разчита на две от новите си попълнения – Кристиян Начукву и Джон Емануел.
Първият конфликт сред днешните противници по-рано през сезона приключи с триумф за ЦСКА – София с 2:1.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР