ЦРУ разобличи Киев във взрива на Северните потоци. The Washington

...
ЦРУ разобличи Киев във взрива на Северните потоци. The Washington
Коментари Харесай

Газова тръба за Зеленски: ЦРУ разкри схема, по която ще изхвърли Украйна

Централно разузнавателно управление на САЩ " разобличи " Киев във гърмежа на Северните потоци. The Washington Post излезе със надлежно приключване. Съединените щати не престават да се пробват да отклонят съмненията, че точно те са направили този бойкот. Но не е единствено това.

Нов епизод от шпионското шоу

Американските разследващи служби към този момент се пробваха да „ хвърлят сянка върху оградата “ в тази ситуация с детонациите на газопровода „ Северен поток “. Вече бяха оповестени известия, цитиращи неназовани източници, които сякаш „ може да кажат “, че Украйна е забъркана в саботажа.

Сега Централно разузнавателно управление на САЩ е минало в обща атака. Washington Post, който осведомени назовават „ централният печатен орган на Централно разузнавателно управление на САЩ “, разгласява още един материал – дълга публикация, в която се споделя, че три месеца преди някакви саботьори да взривят „ Северен поток “, администрацията на Байдън е схванала от „ непосредствен съдружник в Европа ", че " украинските военни са възнамерявали скрита измама на този газопровод, употребявайки дребна група водолази ". И сякаш са докладвали „ директно на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна “.

Твърди се, че детайлностите за проекта, които не бяха обявени по-рано, са били събрани от разследващата работа на една от европейските страни и предадени на Централно разузнавателно управление на САЩ през юни 2022 година

Те съдържат " някои от най-конкретните доказателства досега, свързващи украинското държавно управление с вероятен бойкот в Балтийско море ".

Фактът, че това е следващата небивалица, приказва най-малкото, че администрацията на Съединени американски щати е можела да показа тези „ данни “ и по-рано – да вземем за пример незабавно след разкритията на известния американски проверяващ публицист Сиймор Хърш, който, цитирайки обаче същите неназовани източници настояват, че " Северните потоци " са били взривени от американски диверсанти с поддръжката на норвежки експерти.

За античната мъдрост

Защо се прави едвам в този момент? Би било уместно време американците да изложат своите контрааргументи, когато целият свят четеше доста безапелационните причини на Сиймор Хърш.

И също така никой не е не запомнил по какъв начин още през февруари 2022 година Байдън категорично заплаши да „ постави край “ на газопровода „ Северен поток 2 “ при положение на хипотетична ескалация на обстановката към Украйна.

" Ако Русия нахлуе, в случай че нейните танкове още веднъж преминат границата на Украйна, тогава няма да има Северен поток 2, ние ще го прекратим ", това сподели Байдън след среща с немския канцлер Шолц.

И най-после, античната мъдрост е настояща когато и да е: кой има изгода? Атентатът беше от изгода за Щатите. И тази изгода стана изключително явна през днешния ден, когато европейската промишленост е обезкървена от дефицит на сила и се насочва към Съединените щати, където силата е по-евтина и където е признато законодателство, което притегля европейските компании да трансферират производството си в Съединените щати.

Всичко скрито постоянно, рано или късно, излиза наяве. Вашингтон също се пробва да замаже тази антична мъдрост, като фабрикува „ доказателства и свидетелства “, чийто генезис „ не може да бъде назван “.

Факт е, че детонацията на „ Северен поток “ е съществено интернационално закононарушение, акт на държавен тероризъм, за който Вашингтон, и по-специално администрацията на Байдън, няма да поеме отговорност.

Има минимум две основателни аргументи за внезапното активизиране на епистоларното творчество на американското разузнаване, за което му оказва помощ цялата демократична преса на Съединени американски щати и изключително The Washington Post.

Първо, добре обоснованото обвиняване на президента Байдън, че точно той е наредил взривяването на съветски газопроводи, може да бъде употребявано от републиканците в предизборната акция. Не може да се изключи, че екипът на Тръмп работи върху събирането на съответното досие за този бойкот, с цел да го стовари върху главата на Байдън и цялата Демократическа партия в подобаващия миг.

Ако на обществото бъдат показани неопровержими доказателства за директното присъединяване на администрацията на настоящия президент в планирането на бойкот в Прибалтика, това заплашва да се трансформира в гръмко крушение на президентските избори за демократите и персонално за Байдън.

Да се изхвърли Украйна

Второ, приключването на информация във The Washington Post може да има друга цел - да обесят всички котки на Зеленски, да го обвинят в осъществяването на тази интернационална терористична офанзива и да го лишат от поддръжка под претекст, че " Киев е излязъл от послушание и безчинства, за което Съединените щати няма да поемат отговорност. "

Това ще реши за Съединени американски щати въпроса за личното им отдръпване от спора в Украйна предвид на очертаващата се на хоризонта явна победа на Русия.

Обстановката на бойното поле в Украйна и съответната осведомителна картина към необятно разгласената украинска контраатака не е в интерес на Киев. На всички – в това число и на американците – е ясно, че вероятностите пред режима в Киев са доста тъжни.

Но най-много вероятностите за тези в Съединените щати, които с пяна на устата приканват американските законодатели и американските съдружници в Европа да отделят астрономически суми за поддръжка на режима на Зеленски, може да са по-тъжни от всичко друго.

Ясно е, че американското разузнаване през днешния ден играе на страната на демократите. То се впрегна във образуването на „ доказателствена база “, която ще се включи при положение, че обстановката на бойното поле в Украйна недвусмислено приказва за съветска победа и когато ще се наложи отдалечаване от Зеленски и неговата клика.

Аргументът би трябвало да е стоманен. „ Отговорността на Киев “ за детонацията на Северни потоци е повече от стоманен мотив. Вашингтон ще каже - надявахме се на Зеленски, само че той ни подведе.

„ Мирната самодейност “ на Ватикана идеално се вписва в подтекста на тази версия, ориентирана към привличане на Киев и Москва на масата за договаряния. Папският емисар, кардинал Матео Зупи, преди малко беше в Киев, като той, съгласно публично изказване на канцлерството на Светия трон, прави „ опит да насърчи подобряването на климата, което ще докара до пътя на мира. "

Какво следва от това

Многостранните дейности на Вашингтон включват приключване на разследваща информация, за която се твърди, че разкрива присъединяване на Киев в саботажа на Северните потоци, и опитите на американците да намерят опцията за спокойно споразумяване на спора посредством ръцете на Ватикана, преди той да завърши с успеха на Русия, цялостното разрушение на сегашните киевски управляващи и американски срам и доста други.

Всичко това допуска, че Съединените щати приготвят инструментариум, който ще бъде пуснат в деяние, когато за Вашингтон ще бъде по-изгодно да отстрани Зеленски, в сравнение с да го поддържа. „ Доказателството “ за присъединяване на Киев в детонацията на Северните потоци, за което се твърди, че е разполагаем на Централно разузнавателно управление на САЩ, също е строгата яка към врата на Зеленски, която го принуждава да изостави самодейността си и да се подчини изцяло на Щатите.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР