Цончо Ганев, водач на листите с кандидати за народни представители

...
Цончо Ганев, водач на листите с кандидати за народни представители
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Евроатлантическите партии, управляващи у нас, купуват газ на двойна цена

Цончо Ганев, лидер на листите с претенденти за народни представители на  „ Възраждане “ в 1 МИР Благоевград и 2 МИР Бургас и Костадин Костадинов лидер на листата на претендентите за народни представители на „ Възраждане “ за 25 МИР София и 3 МИР Варна, се срещна с Пламен Павлов, ръководител на Българската Газова Асоциация по отношение на газовата рецесия.
„ Застанахме пред картата на Балканския полуостров, част от който е и България. На тази карта бяха нанесени всички тръбопроводи, газопроводи и цялата инфраструктура за доставки на газ към и от България. При всяка една страна бе видно от кое място минават газопроводите. Изнесените обстоятелства освен бяха притеснителни, само че и страшни за България като стопански вероятности. Оказа се, че Турция сега купува съветски газ на 600 $ за единица размер, Сърбия купува съветски газ на 600 $ за единица размер а, Гърция купува съветски газ на 600 $ за единица размер, Хърватска също, Румъния купува доста дребни количества съветски газ, като те имат над 80% личен рандеман в Черно море и на други места,  Македония разчита напълно на нас, с цел да имат доставки на газ. България, най-бедната страна в Европейския съюз, купува сега посредством посредници  газ на 1200 $ за единица размер.  Изводът е следният – ние купуваме от румънски снабдител, който принадлежи на швейцарска компания. Тя обаче е 100 % благосъстоятелност на „ Газпром “. Макар да сме спрели непосредствено да купуваме от „ Газпром “, ние отново купуваме съветски газ, но с медиатори на двойни цени. Евроатлантическите ни партии, които ни ръководят последните 33 години, отново купуват съветски газ, само че посредством медиатори с 40% надценка и съответното систематизиране на комисиони към тях. Реално все още на „ Газпром “ му е по-изгодно да ни продава посредством медиатори и да имат доста по-големи облаги.

Проблемът с „ Газпром “ е следният - България води антируска акция. Ние затворихме пристанищата си за съветски кораби, ние сме единствената страна, която си затвори въздушното пространство за съветски самолети, България първа спря да заплаща в съветската банка „ Газпромбанк “ в съответната валута по контракт, почти  скъсахме дипломатическите си връзки, гонейки 70 съветски дипломати, от които, с цел да сме точни  единствено 20% от  бяха дипломати, другите бяха обслужващ личен състав – готвачи, градинари, водачи, учители.
Заради антируската политика  „ Газпром “ отхвърля на ръководещите - освен на предходните, а и на служебното държавно управление, които също не се стремят да възстановят дипломатическите ни връзки. Само ще кажа, че тези дни военният министър публично съобщи, че „ Русия и Путин са агресори и че разчита на украинците да извърнат хода на военната интервенция “.
На срещата, която организирах с Пламен Павлов, ръководител на Българската Газова Асоциация  по отношение на газовата рецесия, обсъдихме още това, че бизнесът, който е пред колапс, разчита на политическо равнище да бъдат оправени взаимоотношенията ни с Руската федерация. “, разяснява за „ Гласове “ Цончо Ганев,

Възраждане е с номер 14 в бюлетината!
Възраждане за България!
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР