ЦК на ККП и Държавният съвет проведоха среща днес в

...
ЦК на ККП и Държавният съвет проведоха среща днес в
Коментари Харесай

ЦК на ККП и Държавният съвет отправиха новогодишни поздрави към всички китайци

Централен комитет на ККП и Държавният съвет организираха среща през днешния ден в Пекин по случай Лунната нова година, на която генералният секретар на Централен комитет на ККП, ръководител на КНР и на Централната военна комисия Си Дзинпин насочи новогодишни поздрави към китайците от всички етнически групи в страната, сънародниците в Хонконг, Макао и Тайван, както и към тези в чужбина.

„ През миналата година сме преодолели голям брой компликации и провокации в изискванията на извънредно комплицирана интернационална конюнктура и тежките задания за промени и развиване и сме създали солидни крачки в построяването на съвременна социалистическа страна “, уточни Си Дзинпин.

„ Изграждането на мощна страна и възраждането на нацията посредством рационализация в китайски жанр е верен път към по-добро бъдеще на китайския народ, също по този начин е обективен метод за отбрана на международния мир и развиване. Стига да се придържаме към личния си път, сигурно ще успеем да преодолеем всевъзможни компликации и непрестанно да реализираме нови триумфи “, акцентира той.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР