Цивилен полицай удари с автомобила си камион и кола, а

...
Цивилен полицай удари с автомобила си камион и кола, а
Коментари Харесай

Полицай удари кола с бременна жена, отказа да даде проби

Цивилен служител на реда удари с автомобила си камион и кола, а по-късно отхвърля да даде проби за алкохол и опиати. Часове след злополуката колата му изгоряла мистериозно. Служителят на Министерство на вътрешните работи е отхвърлен от служба, а по случая е назначена сложна инспекция.

Служителят на Министерство на вътрешните работи първо се блъска в камион за отпадък край Казичане и бяга от случая. След това провокира злополука с различен автомобил, каран от бременна жена.

" Шофьорът на камиона, който е блъснал, подава сигнал към 112, а след това стартира гонене по думи на полицията, което приключва с въпросната кола, която е ударена. На мен ми е необичайно по какъв начин хем са го преследвали от Казичане до Чепинци, хем пък в един миг се оказва, че той удря дамата и след 7,8 минути стартират да идват полицейски коли. Много странна история ", описа пред Българска национална телевизия пътният специалист Диана Русинова.

По данни на бременната жена, колата на служителя на реда е криволичела на пътя, а тя се е пробвала да избегне преден удар.

" Министерство на вътрешните работи потвърдиха, че е отказал проби за опиати и алкохол ", удостовери Диана Русинова.

В колата на униформения са открити алкохол и флакони с божествен газ. Малко по-късно колата избухва в пламъци.

" Тя е била запалена 9,10 вечерта по-късно, спекулира се, че са желали нещо да прикрият, само че факт, която е направена от наш специалист, че вътре на пасажерското място имаше бутилка водка, флакони с божествен газ и балони ", изясни още Диана Русинова.

Това е следващ случай с служител на реда зад кормилото. Само преди седмица автомобил със сигнална лампа влезе в насрещното на бул. " Цариградско шосе " и мина сред мантинелите. От Столична дирекция на вътрешните работи потвърдиха за Българска национална телевизия, че колата е ръководена от чиновник на пътна полиция, на който е формиран акт за нарушаване. Образувана е и дисциплинарна инспекция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР