Циркът между Благой Георгиев и Полина Спасова става чутовен, просто

...
Циркът между Благой Георгиев и Полина Спасова става чутовен, просто
Коментари Харесай

Благой Георгиев след признанията на Полина: Да си ходи на село, разбрах каква е! (Циркът е чутовен)

Циркът сред Благой Георгиев и Полина Спасова става всеизвестен, просто невъобразим. Двамцата провокираха публичен гърмеж още с гаджилъка си, когато Джизъса заряза Златка Райкова с детето му, поради връзката си с младата велинградчанка.

Последва скоростна женитба с всичките му принадлежности, както си е редът, а двамата имаха едвам няколко месеца връзка. Благой обаче се кълнеше, че и тъпана биеше, по какъв начин Полина е любовта му в този и в идващите животи и че без нея и да диша не може...

И, може, можеее... по какъв начин може единствено... След като през днешния ден Спасова разгласи, че двамата са разграничени и се развеждат, и съобщи, че не желае повече да поддържа връзка с Благой, тъй като нищо не ги свързва, даже и като хора, екс футболистът не остана по-назад.

Георгиев бил гневен, че жена му, която още му е жена по закон, си прави пиар на негов тил, до момента в който той се поти в Сървайвър и изригнал пред най-хубавия си другар там - Георги Валентинов.

" Я да си върви на село това момиче, че чудесно я разбрах каква е. Писнало ми е или от златотърсачки, или от селски пръчки, жадни за малко популярност и популярност. Но аз съм глупавият очевидно, тъй като след толкоз опит, още се поверявам и имам вяра на дамите ", вайкал се Благой.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР