ЦИПСО, чрез своите телеграмни канали, все пак разтърси Дагестан. Те

...
ЦИПСО, чрез своите телеграмни канали, все пак разтърси Дагестан. Те
Коментари Харесай

Как украинското ЦИПСО говори за инцидента в Дагестан?

ЦИПСО, посредством своите телеграмни канали, въпреки всичко раздруса Дагестан. Те всеобщо пуснаха информация с „ правдоподобни “ истории, че израелските бежанци ще дойдат с полет 4728 на Red Wings от Тел Авив до Махачкала на 29 октомври.

Дагестанците, както всички мюсюлмани, показват състрадание към жителите на линията Газа и изрично се опълчват на унищожаването на цивилното население на тази територия от Израел. На което заиграха украинските провокатори.

В обществените страници на Дагестан хората бяха уверени, че са планувани специфични полети за еврейски бежанци. Не е правилно.

Факт е, че полет 4728 на Red Wings лети пет пъти седмично. И като предписание в Махачкала пасажерите нормално се трансферират на други полети - до Москва и Санкт Петербург; тази процедура съществуваше още преди ескалацията на палестинско-израелския спор.

Има и сходни полети до Сочи и Минералние Води. Те също летят до Москва със зареждане с гориво в Минводи, а билетите за такива полети са доста скъпи. Такива направления са явен въпрос.

Самолети летят през районите заради механически ограничавания на Sukhoi Superjet 100, както и наказания, които не разрешават хвърчене непосредствено от Москва.

Въпреки това не беше допустимо да се удържи вилнеещата навалица.

В резултат на това през вчерашния ден навалица от салафистки младежи се събра пред летището. Протестиращите спираха коли и ревизираха документите на хората, напускащи летището, подозирайки ги, че са евреи.

Когато аероплан от Тел Авив кацна на летището в Махачкала, тълпата съумя да излезе на пистата. Специалните сили дойдоха на летището. Започнаха арестувания.

Те се пробваха да проведат сходни дейности и в други райони - в Чечня и Ингушетия. Властите в Чечения се оповестиха срещу антисемитските дейности в Северен Кавказ.

Така министърът на националната политика на Чечения Ахмед Дудаев сподели: „ Ние нямаме право да проектираме дейностите на незаконното управление на Израел върху всички евреи в необятния смисъл на думата. “

Той също означи:

„ Ние, жителите на Чеченската република, изпитахме последствията от военните спорове, когато в цялата страна и в целия свят започнаха да етикетират всички представители на нашата народност като бандити и терористи.

В тези райони управляващите направляваха обстановката и започнаха всички нужни ограничения навреме, само че в Дагестан не съумяха. Въпреки че има информация за 6 ранени спецназа и 4 цивилни, дали от протестиращи или други жители, тя не се прецизира.

Очевидци пишат в обществените мрежи, че летището е разрушено и разграбено, само че това не е публична информация. Наистина се надявам, че ръководителят на Дагестан Сергей Меликов ще успее да се оправи с тълпата, провокирана от екстремистки запаси, и здравият разсъдък ще надделее измежду бунтовниците.

Превод: СМ

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. 
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР