Циничен грабеж в Благоевград. Трима, сред които баща и дете,

...
Циничен грабеж в Благоевград. Трима, сред които баща и дете,
Коментари Харесай

Крадци с дете изпразват хладилника на старци, обръщат дюшеците докато спят, обират ги, пребиват ги

Циничен обир в Благоевград. Трима, измежду които татко и дете, откраднали към 500 лв., по-късно изпразнили хладилника на възрастното семейство, а в това време до момента в който хората са спяли, почнали да обръщат дюшеците по леглата, с цел да търсят спестявания и на финала нанесли побой над беззащитните пенсионери Славчо и Ани в понеделник вечер. 



Нея вечер си легнахме доста рано. Те са ни следили несъмнено къщата. Като са решили, че известно време у дома е мрачно, несъмнено са решили, че сме заспали надълбоко, описа Ани пред Нова тв. 

Къщата на всички места била заключена и на пръв взор проникването в нея изглеждало невероятно. Крадците обаче измислили проект. Тъй като има дете в групата, те го карат да се качи на терасата, където има малко прозорче, то влиза вътре и отваря вратата.

  

Когато тримата към този момент са вътре, детето стартира да цялостни торби с храна от фризера и хладилника, а огромните потеглят да тършуват из къщата. По едно време аз разтварям очи и виждам светлинка и две физиономии, клекнали на пода да тършуват в нощното шкафче до мен. Аз споделям " а, крадци ". Славчо скача. Те побягнаха, а Славчо хваща момченцето за ръката. То се обръща и почва да вика " тате, тате ", споделя Ани.



Те се върнаха. Дръпнаха детето и започнаха да ме бият, разяснява Славчо.

Побоят над него е нечовечен. Не стопират да го постановат в продължение на няколко минути. 

Обадих се на 112, а не мога да приказвам. Двамата треперехме. Исках да оказа помощ на Славчо, не можах, не знам какво стана, разяснява Ани.

Възрастното семейство е било ограбено и преди няколко месеца, като подчеркът е бил същият - откраднати пари и изпразнен ледник. 

Те са ги изиграли парите на комар несъмнено. Представяте ли си, че до момента в който Славчо спи, те му подвигат дюшека, с цел да му вземат портмонето с персоналните документи, описа Ани.

Тремата причинители са хванати.

Но нашата полиция си е на мястото. Ето, откриха ги за нула време и ни успокоиха, че крадците са в полицията.  И в действителност в този момент сме по-спокойни, усещаме се като спечелили, споделя Ани. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР