Циклонът Медуза вече го няма! Той е в историята. Няма

...
Циклонът Медуза вече го няма! Той е в историята. Няма
Коментари Харесай

Синоптик с много важна информация за циклона "Медуза" и да пътуват ли летовниците за Гърция

Циклонът " Медуза " към този момент го няма! Той е в историята. Няма да засегне нашата страна. Категоричен бе в " България заран " по Bulgaria ON AIR синоптикът Симеон Матев.

Освен на територията на Гърция, мощният циклон се насочи и към Турция, където за два часа падна количество дъжд, равно на 3-4 месечни правила за града, като нанесе големи вреди с наводнения, уточни още Матев.

" Още предходната седмица предупредихме, че се чака такова злополучие. Той оказваше въздействие в Южна България - в Петричко и Сандански ", осведоми синоптикът, като акцентира пред Bulgaria ON AIR, че " Медуза " повече няма да доближава до страната ни.

Симеон Матев разясни също, че българските туристи, насочили се да почиват в Гърция, няма да срещнат дъжд по пътя си, в противен случай, времето в южната ни съседка се усъвършенства и към този момент е слънчево.

Синоптикът даде повече информация и какво време ни чака през август месец, като разгласи, че лятното време се завръща до края на седмицата.

" България попада в бранша с най-високи температури.Тези, които още не са употребявали отпуската си, в случай че решат да отидат за 10 дни на нашето море, само един, до два дни, може да имат валежи ", безапелационен бе Матев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР