ЦИК ще сключи договор със по обществена поръчка на

...
ЦИК ще сключи договор със  по обществена поръчка на
Коментари Харесай

ЦИК ще сключи договор със Сиела Норма за софтуера на машините

ЦИК ще подписа контракт със " " по социална поръчка на стойност 12 милиона лв. за модифициране на софтуера, логистично и техническо обезпечаване на машинното гласоподаване за изборите на 14 ноември, съобщи Българска национална телевизия.

Поръчката е за настройване, инсталиране и конфигуриране на до 12 400 машини за изборите 2 в 1. Това се случва, откакто преди 3 дни ЦИК приключи поръчката за доставка на 1600 машини поради превишаване на цената и от страна на " Сиела Норма ", и на " Информационно обслужване ".
 Официално: 22 партии и 7 обединения се записаха за идните избори Официално: 22 партии и 7 обединения се записаха за идните избори
Общо 22 партии и 7 обединения са подали документи за регистрация в Централната изборна комисия. Срокът за регистрация за присъединяване в па...

В оповестената през днешния ден поръчка не са декларирани спомагателни машини, а единствено техническо обслужване. От ЦИК прецизират, че това се постанова поради обстоятелството, че прехвърлянето на софтуера към тях от страна на " Сиела Норма " не е завършило и това не им разрешава сами да пренастроят машините за вота на 14-и ноември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР