ЦИК определи окончателния списък на народните представители в 46-ото Народно

...
ЦИК определи окончателния списък на народните представители в 46-ото Народно
Коментари Харесай

ЦИК обяви окончателния списък с депутатите

ЦИК дефинира окончателния лист на народните представители в 46-ото Народно заседание.

28 са депутатите, които са определени от два многомандатни региона и трябваше в еднодневен период да заявяват кой от двата региона избират да съставляват. Освободеното място във втория изборен регион ще се запълни от идващия в листата.

Снимка: bTV

От “Има подобен народ “ досегашният ръководител на Народното събрание Ива Митева ще бъде депутат от 24 МИР - София, там е декларирал, че желае да бъде народен представител и проф. Аандрей Чорбанов. Ивайло Вълчев остава народен представител от Бургас, Тошко Йорданов ще съставлява Пловдив, а Филип Станев 25 МИР - София. Мика Зайкова ще бъде народен представител от Смолян.

Снимка: bTV

Десислава Атанасова от ГЕРБ ще бъде депутат от Русе. Бившият здравен министър Костадин Ангелов е декларирал, че ще бъде народен представител от Велико Търново. Бившият състезателен министър от ГЕРБ Красен Кралев е заявил, че ще съставлява Русе в националното заседание, а досегашният министър на образованието Красимир Вълчев е избрал Стара Загора.
Снимка: bTV

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова желае да остане определена в листата на Българска социалистическа партия в 25 МИР –София.
Снимка: bTV

Мустафа Карадайъ от Движение за права и свободи е декларирал, че ще остане народен представител от Шумен, Йордан Цонев е избрал да съставлява Пазарджик, а Халил Летифов Благоевград.
Снимка: bTV

Христо Иванов от „ Демократична България “ избира да бъде депутат от 25 МИР – София, Антоанета Цонева от 23 МИР – София, а проф. Симидчиев от София – област.
Снимка: bTV
Мая Манолова от „ Изправи се! Мутри вън! “ ще съставлява Благоевград, а юрист Николай Хаджигенов е избрал да съставлява 25 МИР – София.
Снимка: bTV
Депутатите от новото 46-ото Народно заседание ще заседават за първи път на 21 юли.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР