ЦИК на четвъртия ден не е успяла да преброи бюлетините

...
ЦИК на четвъртия ден не е успяла да преброи бюлетините
Коментари Харесай

ЦИК чрез фина фалшификация натаманява изборите

ЦИК на четвъртия ден не е съумяла да преброи бюлетините и това слага огромни въпросителни, съобщи социологът и политолог проф. Михаил Мирчев. По закон, в сряда трябваше да са завършили. В момента изборите се натаманяват посредством ЦИК.
Става въпрос за по малко от 5 % бюлетини, които не могат да преброят трети-четвърти ден. Да бяха ги броили повторно няколко индивида, отново щяха да ги преброят до вторник, сподели Мирчев и сложи въпросителните, които водят до този негов извод:

За доста дребния % на Демократична България - дали е над 5,88?

За % на ГЕРБ, който не им стига за седмия народен представител -и не за кого да е, а за любимката на Западна Европа и персонално на Бойко Борисов?

За процентите на Движение за права и свободи, за които авансово излизаха в европейски и американския прогнози, че Движение за права и свободи са в риск да нямат и трети мандат?

За преференциите: приказва се за 200 000 скрити преференции/ още не са оповестени /.Знаете ли какво става като проблем в листата на Българска социалистическа партия, да вземем за пример, на Велизар Енчев не му стигат напълно малко гласове, с цел да избута Иво Христов надолу. В листата на ГЕРБ нма да се учудя, в случай че бъде избутан Александър Йорданов от шестата позиция.

За Движение за права и свободи: Случаят с депутата Делян Пеевски, който пристигна в Народното събрание, с цел да се откаже от мястото си на евродепутат, тъй като " е по-нужен на България ", Мирчев определик като вулгарност и голям и то общоевропейски скандал, тъй като персона като него, е неприемливо да бъде позволен в европарламента. Няколко години към този момент се пробва да ни прави на дебили нас всички.

За Българска социалистическа партия: официално изгубиха, само че не е катасатрофа. Те не могат да се схванат, изгубили ли са, или са спечелили.А вътрешнопартийната съпротива дефинира резултата от изборите за Българска социалистическа партия под термина " злополука ", само че съгласно Мирчев, пеете червени депутата, не могат да се дефинират като " катасатрофа " за партията. Но този триумф е непълен, тъй като бяха декларирали, че ще бъдат с повече проценти, с повече депутати и за първи път ще победят. И по тази причина, от вътрешната страна зложелателство и извън зложелателство и те са медийната дъвка към този момент четири дни.

Проф. Мирчев дефинира като необичайно гласуването в за Вътрешна македонска революционна организация в секциите на четирите цигански махали на Пловдив. Той напомни обидите на Каракачанов към тях преди месеци и в този момент, те гласоподават тъкмо за него. Според Мирчев, % на Вътрешна македонска революционна организация е изкуствено набъбнат, също от фолшифициране

За ГЕРБ: Победителите са спечелили, които нищо не са победили. Последната седмица с извършена като по учебник акция от Борисов и открадната победа заради фини фалшификации. Те откраднаха успеха и това е доста горчива победа за тях. Ще забележим по какъв начин ще се оправят отсега нататък.

Когато се прави имитация нормално на основния противник се лишават 2-3

%, мисля, че действителния % на Българска социалистическа партия е по-висок от това което се покозва, примерно, вместо 24 %, той е към 26-27, и назад, партията прибавя на себе си, или на партньорска партия, примерно на Вътрешна македонска революционна организация два %, или на ГЕРБ. За това работи огромин военизиран механизъм на едно лице, което се назовава Цветан Цветанов. Между другото, този механизъм не и фиктивен от ГЕРБ. Беше изпробван от Българска социалистическа партия през 90-те години, и след 2001 година беше довед до съвършенство от партиятао Движение за права и свободи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР