ЦИК даде 26 председатели на РИК на ГЕРБ-СДС, а ПП-ДБ

...
ЦИК даде 26 председатели на РИК на ГЕРБ-СДС, а ПП-ДБ
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: ЦИК назначи 26 гербера в РИК и един на ПП-ДБ

ЦИК даде 26 ръководители на РИК на ГЕРБ-СДС, а ПП-ДБ имат 1 ръководител. " Ние сме втора политическа мощ. Шест депутата ни разделят от ГЕРБ. Дори Българска социалистическа партия имат 3-ма ръководители на РИК, които са доста по-малка групировка от нас. По всичко проличава, че ЦИК са пристрастни и не са самостоятелен орган ", разяснява той. Това разяснява Нестимир Ананиев, заместник-председателят на група на " Продължаваме Промяната -Демократична България " пред Българска национална телевизия.

По думите му ГЕРБ и Движение за права и свободи към момента могат да отидат дружно на избори. " Нека това е ясно за хората и гласоподавателите, че като отиваш на среща с Борисов, вратата отваря Пеевски ", сподели заместник-председателят на ПП-ДБ.

Според него изявленията на Делян Пеевски за за отвращаване на хората, а " анализаторите ", които стартират концепцията, че след тези избори ще има още едни, желаят да откажат гласоподавателите от това да излязат да гласоподават.

Ананиев се оплака и от Тошко Йорданов от Има Такъв Народ. Той показа, че през последните 10 месеца е бил обект на грозни офанзиви и обиди от страна на Йорданов и Цончо Ганев.
 ГЕРБ и ПП-ДБ предотвратиха пленарно шоу по аферата Митниците
ГЕРБ и ПП-ДБ предотвратиха пленарно шоу по аферата Митниците

Въпреки това Тошко Йорданов ще го внесе в прокуратурата

По думите му комисията за митниците е цирк, който се прави от Тошко Йорданов. " Снимките с пачки и пудели са роман по картинка в милиционерски жанр. Има разследване и правораздаване. Помпозните и шумните акции нормално приключват под килима, тъй като няма действителни доказателства ", разяснява Ананиев.

Заместник-председателят твърди, че президентът Румен Радев също имал фотоси със Марин Димитров, които са от банкет.

Припомняме, че на 10 април се организира полицейска акция, при която се ревизираха офиси на счетоводна компания на Настимир Ананиев, която обслужва български и задгранични лица. Правише се инспекция на белгийска компания, която счетоводната му компания е обслужвала. 

От Софийска градска прокуратура излязоха с публична позиция, като прецизираха, че СГП извършва Европейска заповед за следствие /ЕЗР/, издадена от съдия-следовател на първата инстанция в гр. Антверпен, Кралство Белгия, по отношение на следствие за проведена незаконна група, противозаконен трафик на упойващи средства и психотропни субстанции, изпиране на доходи, добити от закононарушение с присъединяване на белгийски физически и юридически лица и български юридически лица.
 Полицейска акция тече в офиси на Настимир Ананиев в София Обновена
Полицейска акция тече в офиси на Настимир Ананиев в София

Депутатът от ПП-ДБ се оплака, че е жертва на политическа бухалка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР