Циганката, обесила куче тази сутрин в Раковски, системно изтезавала животни

...
Циганката, обесила куче тази сутрин в Раковски, системно изтезавала животни
Коментари Харесай

Циганката Анка, обесила куче в Раковски, извършила и други потресаващи убийства!

Циганката, обесила куче тази заран в Раковски, редовно изтезавала животни в дома си. Това настояват поданици на региона, които нееднократно са се сблъсквали с жестокостта на дамата, написа на TrafficNews.bg.

Снимките й с обесеното куче пред къща в Раковски скандализираха обществените мрежа , а по-късно Анка Маринова, авторка на зверството, е арестувана в районното .

Тази заран тя е била заварена от съседите до натрупа на животното. Смаяни хората са я попитали „ Защо”, а тя единствено е повдигнала плещи и декларирала, че не знае.

Жители на квартала, където се намира къщата на Анка, описаха и за други нейни зверства. Всички бяха безапелационни, че 52-годишната жена има съществени проблеми.

„ Без причина вика и крещи. Гледа двете си внучета, а експанзията си изкарва на животните. Системно тормози беззащитните същества”, споделят хората.

Те описаха, че това не е първото безчовечие от страна на Маринова към животни. Преди време на дървета до околните ниви, тя е бесила кучета и котки, хвърляла е новородени в канала.

„ Тя възпитава на ненавист и децата. Внуците й през вчерашния ден се гавреха с 4 дребни котенце. Те ги хвърляха, мачкаха, усукваха телцата им и то на улицата. Съседи се намесиха и избавиха животинките. Никой не смее да се занимава с тази жена, тъй като ще си изяде абсурда. Преди повече от месец, без да бъде предизвикана, Анка ни замеряше с камъни. Тогава се оплакахме на кмета, само че той ни посъветва да създадем групов иск и да го депозираме в полицията”, съобщи съседка на Маринова.

Жената описа още, че обесеното куче е благосъстоятелност на ромката. От дни внуците й са го разхождали по улиците на града.

„ Играеха с него, галеха го, а през днешния ден – обесено на дървото. Днес просто нещата ескалираха. Не може да продължава това принуждение над живи същества. Колко комшии са ходили към нивите, с цел да избавят животните и тъкмо след ден-два, същите котки или кучета ги намираме убити”, съобщи още дамата.

Анка Маринова живее сама. Тя се грижи за двете си внучета, до момента в който родителите им са в чужбина на гурбет. Мъж на Анка също пътувал и се прибирал един път на 3-4 месеца.

След отчет на дежурен областен прокурор е формирано досъдебно произвеждане. Цялостната изясняване на събитията към случая продължава проверяващ служител на реда.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР