Цифрови Covid сертификати на Европейския съюз с името и датата

...
Цифрови Covid сертификати на Европейския съюз с името и датата
Коментари Харесай

Зелени сертификати с лика на Фюрера стреснаха потребителите на мрежата

Цифрови Covid документи на Европейския съюз с името и датата на раждане на Адолф Хитлер  обикалят интернет пространството, повдигайки въпроси по отношение на сигурността и ефикасността на системата за паспорти за ваксини, оповестиха преди ден осведомителните организации.
Няколко консуматори на мрежата разкрили във вторник дигитален QR код и когато се пробвали да го сканират с приложения за инспекция, разкрили, че документът е на името на Адолф Хитлер. За дата на раждане е посочена 1 януари 1900 година, написа Russia Today. (истинската рождена дата на Хитлер е 20 април 1889 година - бел.ред.) Съобщава се, че няколко версии на кода са били споделени из техническите професионални конгреси. В някои от тях е посочена друга дата на раждане, в други името е изписано единствено с основни букви.
Според италианската осведомителна организация ANSA, която цитира анонимни източници, някои от ключовете, употребявани за генериране на European Green Pass, са били откраднати и публикувани в програмни мрежи за основаване на подправени здравни документи за COVID-19.
Така и не станало ясно обаче, дали откраднатите ключове, употребявани за генериране на менте документи, са фалшифицирани за валидиране на европейския зелен паспорт на Фюрера.
След тревожните разкрития в сряда са били извършени поредност от срещи на равнище Европейски Съюз, с цел да се изследва обстановката, съобщи ANSA. Чиновниците решили за всеки случай да анулират всички документи, основани с тези ключове. Те декларирали, че кражбата на ключовете не е осъществена в Италия. По непотвърдена информация следствията от кражбата са премахнати още в сряда, само че полски консуматор в един от професионалните интернет конгреси и през вчерашния ден предложил за продажба настоящи ментета.
Това не е първият път, в който подправени зелени документи бродят из Европа. Има известия за хора във Франция, Румъния, България, Полша и други които пръскат стотици евро за подправени здравни карти на черния онлайн пазар. И в Snapchat се появи черен пазар, макар риска от действителни присъди.
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР