Цифрите в ЕГН-то може да бъдат ужасяващи за някои хора.

...
Цифрите в ЕГН-то може да бъдат ужасяващи за някои хора.
Коментари Харесай

Всеки, роден преди 1970 година, трябва да прочете тази новина

Цифрите в ЕГН-то може да бъдат ужасяващи за някои хора. Все отново те разкриват по какъв начин годините минават, а свещите на тортите се усилват необратимо.

Да, всеки желае да остане млад за по-дълго и да се усеща здрав като на 20, само че какво да се прави – животът тече единствено в една посока.

Все отново има хора, които като че ли отхвърлят да живеят или непрекъснато го вършат със боязън.

Именно поради това доктор Александър Мясников се обърна към всички, родени преди 1970 година. Той им даде жизненоважен съвет.

„ Чуйте и запомнете това, което ще ви кажа. Спазвайте го и по този начин животът ви ще се промени “, безапелационен е експертът.

„ Не се отдавайте на меланхолията и унинието. Да, към този момент сте на едни съществени години, само че въпреки всичко сте живи, нали! Живейте всеки ден като че ли е последният ви ден на тази земя…

Дори и да имате болежки и болести – не се предавайте пред тях “, споделя докторът.

Според лекаря внезапно му хрумнало, че хората, родени преди 1970 година, не могат да създадат доста, с цел да удължат живота си.

„ Генетика – няма какво да се направи! Всеки живее живота си както счита, че е най-добре за него.

Някои доста са преяждали, пили, веселили, пушили, отдавали са се на пороци – други пък са живели по-спокоен живот. Е, в случай че сте родени преди 1970 година, то към този момент сте създали, каквото сте създали и това е!

Всеки от нас има личен запас, даден му от Бога. Други пък го обвързват с наследствеността и така нататък

Каквото и да е – никой не знае още какъв брой живот му остава. Заради това дано живее пълноценно до последно “, поучава експертът.

Лекарят стигна до извода, че по този метод единственото, което остава в такава обстановка, е да се обезпечи качеството на оставащия живот.

„ Можете да се погребете още приживе, страдайки от болки в гърба и скокове на налягането, или можете да смятате всеки ден за финален и да не се предавате на заболявания и мрачни мисли.

Хората са споделили, че „ това, което не можем да излекуваме, се смята за обикновено “. Така че дано се научим да не оставяме оставащите ни дни на отчаяние, болежка и уязвимост! Да живеем – както можем! “, обърна се доктор Мясников към всички, родени преди 1970 година.

По-рано Мясников сподели, че храните, съдържащи захар, са рискови заради нараснал риск от рак. Лекарят подреди измежду такива артикули содата, белите тестени произведения, хляба и ориза. / jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР