ЦГМ (Център за градска мобилност) търси фирма със сертификат за

...
ЦГМ (Център за градска мобилност) търси фирма със сертификат за
Коментари Харесай

Тайни агенти ще следят за качеството на градския транспорт в София

ЦГМ (Център за градска мобилност) търси компания със документ за класифицирана информация, умения за избавителна активност и 50 автомобила да ревизира качеството на публичния транспорт София. Стойността на поръчката е - 561 600 лева с Данък добавена стойност.

Изпълнителят ще би трябвало да обезпечи най-малко 50 души, които да наблюдават необятен кръг от елементи в градския превоз - дали водачите продават билети, дали автоматите и валидаторите работят, дали има стикери и осведомителни табели, в това число по отношение на места за хора с увреждания и дейности при необикновени и изключителни събития, дали се съблюдават условията за прилагане на съчленен и индивидуален състав в дадени часове и дни, чисто ли е, има ли скъсани седалки, в редовност ли са дръжките, парапетите, перилата, светлините, сигнализацията, челните стъкла, гумите, пиша в. " Сега ".

Тайните контрольори ще дебнат и държанието на водачите - обслужват ли пасажерите дружелюбно, съблюдават ли разписанието, с униформено облекло ли са, стопират ли отвън региона на спирката, пропущат ли спирка, минават ли на алено, пускат ли климатика, когато е належащо.

Изискванията, на които би трябвало да дават отговор претендентите за великодушната поръчка - би трябвало да имат уверение за админ на персонални данни, документ за класифицирана информация, лицензия за местна мобилна радиотелефонна мрежа, позволение от Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " за реализиране на избавителна активност.

И въпреки че се допуска изпълнителите да пътуват с градския превоз, с цел да натрупат усещания, ЦГМ залага условие всеки участник да заявява, че разполага с 50 автомобила. Оферти се събират до 29 януари, а условията към този момент породиха подозрения, че са правени по размер за съответна компания.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР