Цецо се озовал в центъра на циганския въргал след нелеп

...
Цецо се озовал в центъра на циганския въргал след нелеп
Коментари Харесай

Цецо от Игрите бит от роми

Цецо се озовал в центъра на циганския въргал след безразсъден случай със счупена каруца и избягал кон, написа Телеграф. Случката се разиграла през юни 2018 на столичния бул. „ Владимир Вазов ", когато впрегнат кон съумява да се откъсне от впряга и, бягайки по булеварда, се удря в спрелия на червен светофар автомобил на Цветан.

При разпрата, зародила след случая, той бил атакуван от каруцаря и негови родственици, а видео от мелето още обикаля интернет. „ Видях по какъв начин кон с част от каруца тича към нас. Не можех да дам обратно, тъй като имаше коли. Конят мина около колата ми и частта от каруцата се удари в предницата на автомобила, счупи бронята, огъна калника и строши фара. Търсих индивидът, който би трябвало да води коня. Видях го като се задаваше от бул. Владимир Вазов “. Опитах се да го спра, с цел да му опиша какво се е случило и да извикаме КАТ.
Реклама
Той непосредствено скочи на пердах. После се появиха и други хора от ромски генезис и ме питаха за какво удрям момчето “, разказва злощастната обстановка тогава Цветан и споделя пред медиите, че нападателите му имали железни предмети. На помощ на Цецо се притекли двама души, само че и те били спрени с експанзия от страна на нападателите. Приятелката му Петя Кръстева, която също била в интонации автомобил, пък потърсила помощ от полицията по телефона.

„ Циганите бяха най-малко 10-12. Едно момче ми сподели да се качвам бързо в колата, тъй като идват още. Нямах време да очаквам полицията. Качих се в автомобила и потеглих “, споделя още Цветан. „ Нормално е да се опасявам, само че ще осъждам нападателите “, зарича се тогава великанът, който преди дни отпадна от „ Игри на волята “.
Реклама
Веднага след рисковото риалити Цецо изля душата си за играта и връзките му с Виктория и Илиян. Само няколко дни по-късно пък самата Виктория се изфука в Instagram с сантиментална изненада -червена роза, само че не стана ясно дали зад подаръка стои исполина или различен почитател.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР