Цецо Елвиса се завръща на българската музикална сцена с нова

...
Цецо Елвиса се завръща на българската музикална сцена с нова
Коментари Харесай

„Най-сладките неща“ – Цецо Елвиса се завръща на българската сцена с нова песен и видео

Цецо Елвиса се завръща на българската музикална сцена с нова ария и видео към нея след осемгодишна пауза. Парчето се споделя „ Най-сладките неща “, носи типичното винтидж въодушевление на изпълнителя и е със поръчката за летен шлагер.

 

„ Най-сладките неща “ е ария за сантименталната обич, с мирис на равнодушие и безвремие, една неподправена младежка любовна история “, споделя за плана Цецо Елвиса.

 

Автор на музиката и аранжимента е Ангел Дюлгеров (работи с Любо Киров, Лили Иванова, Михаела Маринова и др.), а текстът е на Мариела Нейкова. В парчето ще чуете и Амалия - певицата, изпяла женските вокали в песента „ Мой свят “ на група „ Сленг “.

 

Видеото е дело на режисьорката Пламена Мирчева, а в него вземат участие двама млади артисти. „ Главна роля “ в клипа има и ретро кадилакът на Цецо Елвиса, неповторим модел от 1963 година, който е копие на един от колите на Краля на рока.

 

С премиерата на новата ария на Цецо Елвиса в България, във Англия беше излъчен филм за него по една от най-гледаните английски малките екрани - Channel 4.

 

Преди няколко години и немският ТВ канал Arte показа продукция, отдадена на Българския Елвис.

 

През последните години актьорът имаше лично шоу в най-големия увеселителен парк в Европа – Europa Park в Германия. Танците към него бяха основани от един от хореографите на фамозното кабаре „ Мулен Руж “ в Париж - Джорджо Форте.

 

През есента артистът готви огромен концертен план, взаимно с филхармоничен оркестър.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР