Цецо Андреев се подигра на най-добрата си приятелка – Златка

...
Цецо Андреев се подигра на най-добрата си приятелка – Златка
Коментари Харесай

Цецо Андреев се ПОДИГРА с най-добрата си приятелка Златка! Вижте какъв подъл номер й извъртя в Къщата, плеймейтката потъна в земята от СРАМ!

Цецо Андреев се подигра на най-хубавата си другарка – Златка Райкова, разбра HotArena.

Това наблюдавахме във вчерашния дълъг епизод на „ Биг Брадър “. Заради появяването на половинката на Емануела – Мартин, на който гримьорът въобще не се изкефи поради враждата си с фолк певицата, Цецо не съумя да стане от леглото си в точния момент и проспа огромна част от деня си. Което изигра кофти смешка на най-хубавата му другарка.

Отдавна събудилата се Златка, която явно изпитва мързел да се гримира, се разхождаше като фантом из къщата с тъмни кръгове под очите и странни петна по лицето . Вероятно става дума за пигментация на кожата , която Андреев не можа да прикрие поради успиването си.

Оказва се, че най-вероятно солариумът, от чиито услуги русокоската се възползва целогодишно, е оставил своите провали върху кожата й. На дясната си буза тя носи тъмни петна, които единствено макиажът е кадърен да прикрие.

Явно Златка към момента не е намерила козметик, който да заличи проблемите й. Ако не спре със солариума, образуванията ще се усилват и ще се появят и на други места. А нищо чудно петната да се разследване на тежък и фалшив грим, с който тя е намацана всеки божи ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР