Цеци Красимирова призна, че работи по въпроса да стане майка.

...
Цеци Красимирова призна, че работи по въпроса да стане майка.
Коментари Харесай

Цеци Красимирова разкри най-голямото си желание

Цеци Красимирова призна, че работи по въпроса да стане майка. Брюнетката довери в изявление по bTV, че желае да има две момчета от годеника си. От първия си брак спряганата преди време за държанка на Георги Иванов - Гонзо към този момент има 20-годишна щерка - Джудит. Сега желае още веднъж да стане майка на децата на бъдещия си мъж - милиардера Майкъл Струмейтис. Вижте тази обява в Instagram.
Поддържай връзка единствено с положителни, съсредоточени хора, от които можеш да се учиш и които няма да източват силата ти с недоволство и скучно отношение..... Аз имам подобен @bigmike #truelove #truerelationship #bestfriend #mylove

Публикация, споделена от ceca (@krasimirovaceci) на Мар 10, 2019 в 12:51 PST

На церемонията, която ще е тази пролет, ще звучат хора и ръченици, а роклята на булката е поверена на родна дизайнерка. „ Двамата сме дружно от 11 години, въпреки че преживяхме една разлъка за това време”, призна Красимирова. В момента тя живее в Испания, само че възнамерява да се реалокира при мъжа си в Америка. Той пък доста харесва България, за това не е изключено да заживеят някой ден и у нас.

www.woman.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР